un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 20 mai 2024

20 May 2024  ·

ȘTIRI  ·

2 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Teardown pentru iPad Pro 2024:

  2 comentarii

 1. Samsung pare să dorească să lanseze și GoodLock pe Play Store. Iar aplicația Camera Assistant este extrem de utilă, ar fi bine să fie inclusă în mod implicit. Din păcate unele module GoodLock tot nu sunt disponibile, dar săptămâna trecută am avut plăcuta surpriză ca unele module instalate de mine manual să fie actualizate prin Samsung Store.

  E grav dacă la un Google I/O lumea a început să numere de câte ori s-a spus Gemini acolo. Uneori Google pune prea mult accent pe ultima tendință și uită de oameni.

  Sunt și eu unul dintre cei care are Internet prin fibră optică acasă, chiar de prin 2015, dacă nu chiar mai devreme. Prin vestul Europei mai sunt țări unde lumea nu are Internet de măcar 100 Mbit și se luptă cu 50 Mbit. Am spus-o mai mereu, noi avem un Internet extrem de bun în România. Ar fi printre singurele lucruri care mi-ar lipsi dacă aș pleca din țară.

    (Citează)

 2. Pare că la OpenAI se pune în practică gluma aia:

  “- How’s work?
  – I can’t complain!”

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus