un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 2 mai 2024

2 May 2024  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Cele mai importante știri:

Altele:

  6 comentarii

 1. Nu ma mir ca vanzarile de placi video AMD sunt la canal, din pacate nu sunt nici performante si au ramas nesimtit de scumpe dupa descreierarea cu bitcoin si alte monede imaginare.

  De cativa ani am trecut la procesoarele Ryzen, de le generatia 4 incoace m-au convins si ma inteleg bine cu ele in laptopuri si de curand si in desktop.

    (Citează)

 2. In raster. In rt e praf si pulbere, la nivel de nvidia generatia trecuta. Si nu are alte chestii comparabile cu dlss si restul, gen cuda. Si si ca eficienta (putere consumata/performanta) sta remarcabil de prost.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus