un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva oferte bune la cozonaci Zexe și Ana Pan

1 May 2024  ·

GÂNDURI  ·

22 comentarii

Oamenii de la Sezamo au fost foarte drăguți cu mine astăzi. Am comandat 4 sticle de apă minerală Dorna. Mi-au livrat 4 baxuri de câte 6 sticle de apă minerală Dorna.

A fost chiar funny. A venit curierul, a deschis larg ușa la lift și a scos din acesta un bax de apă ca să o proptească deschisă. “Ce drăguț, a venit cu un bax de 6 și îmi dă 4 sticle din el”, mi-am zis eu.

“Mai am nevoie de vin alb”. Acesta a fost al doilea gând când am văzut că tot mai scoate curierul baxuri din lift și mi le bagă în casă. O să-mi schimb numele în Radu “Șpriț” Dumitru. Aveau numele meu pe ele și tot ce trebuie. Am fost însă drăguț și am semnalat problema, spre bucuria curierului care a trebuit să le care înapoi la mașină. Nu că n-aș fi putut bea atâta apă minerală, dar n-am loc să o țin.

Așa că acum un curier își duce acasă 20 de sticle de apă minerală Dorna. Glumesc și aici, sunt sigur că e om de treabă și le returnează la depozit.

Anyway, de fapt comanda am dat-o pentru cozonaci. Zilele acestea, dacă sunteți în București, puteți prinde tot felul de oferte bune pe Freshful și Sezamo, în special prin secțiunile Save Me ale fiecărui site.

Am dat comanda pentru că Matilda a văzut că Sezamo livrează cozonaci de la Zexe și are și reducere 20% la ei. Au unul insiropat stil babka și altul clasic. Am luat pentru noi și pentru părinți.

Apoi la Sezamo în Save Me am văzut cozonaci Ana Pan reduși la 50%, că expiră în curând. Avem un Ana Pan în zonă, chiar se vând uzual cu 100 de lei. Am luat și la reducere. Nu din acesta Chocottone, când am dat eu comanda aveau cozonac clasic și însiropat. I ❤️ cozonac însiropat!

Nu-mi pasă că expiră pentru că de fapt nu expiră. I-am pus la frigider. În caz că se întăresc un pic, îi tăiem felii mai grosuțe și le facem french toast, cu cremă de vanilie sau fructe sau frișcă pe deasupra. Familie mare, însă, deci cred că se vor mânca de Paști.

Și Freshful are tot felul de cozonaci în Save Me. Cred că ambele servicii au făcut aprovizionare serioasă. Din ce-am văzut între comanda mea de ieri noapte și astăzi când scriu articolul, astfel de produse tot apar și dispar din Save Me, pe măsură ce sistemul bagă unele noi pentru a lichida stocul și lumea le cumpără.

Dacă stați în București de sărbători, cred că vor fi oferte foarte bune pe acolo. Black Friday la mâncare, cum a zis nashu_mare cândva.

    22 comentarii

  1. Lenea se plateste. Nu stiu de ce tuturor li se pare o mare inginerie facutu de cozonac. A mea face un cozonac de zici ca e ptr expozitie. Clasic, nuca si cacao. Pufos, gustos. N-as da unu d-asta pe 10 de la anapan sau zexe sau orice altceva. Si ca pret iese pe la max 40 lei per kg.

      (Citează)

    • nu zice nimeni ca e inginerie, doar ca poti face altceva cu timpu ala. timp care nu se mai intoarce. banii da.

        (Citează)

    • Nu e inginerie pentru tine ca nu il faci tu, tot altcineva il face pentru tine.

        (Citează)

    • Dincolo de timp e vorba si de ce bagi in maț. Ca am vaga impresie ca orice cozonac din comert, mai are si altceva pe langa ingredientele clasice.
      Si facutu de cozonac in casa nu consuma atat de mult timp cum ar crede unii.

        (Citează)

    • M-au spart astia care zic ca pierd timpul.
      Daca e ceva la care participi si faci doar din an in Pasti, cred ca cel mai placut mod de a petrece timpul cu familia daca tot esti acasa.

        (Citează)

    • Sa va fie rusine, care mai lasati farfurii nespalate in bucatarie. Pai nevasta-mea le spala, stii cum? Un-doi.

        (Citează)

    • Cum ai calculat pretul ala? Doar ingredientele, sau ai luat in calcul si curentul, munca sotiei, etc ?

        (Citează)

    • Gabriel, timpul tau este atât de important încât stai și comentezi pe bloguri. Când va aud, numai oameni importanți pe aici. :)))))))))))

        (Citează)

  2. Cozonacii or fi ca aici la Starea Sanatatii ? 😁
    https://www.youtube.com/watch?v=Tp7zC0sMbkM
    Lista de ingrediente nu devenise obligatorie de pus langa ? Sau era doar sugestie de lege…

      (Citează)

  3. Dacă 80-90 lei este un preț rezonabil (ca ofertă extraordinara) pentru un cozonac, am ajuns în zona crepusculara…

      (Citează)

  4. Okochea:
    M-au spart astia care zic ca pierd timpul.
    Daca e ceva la care participi si faci doar din an in Pasti, cred ca cel mai placut mod de a petrece timpul cu familia daca tot esti acasa.

    ai grija sa spele si vasele dupa

      (Citează)

  5. Nu fiti rai! Ca la un moment dat, cineva o sa dea pt review un mixer kitchenaid si atunci sa te tii mirare si articol cu multe poze cu “cat e de usor sa iti faci acasa un cozonac”. De ce sa nu recunosc, si eu am dat pana la 75 de lei pe bucata de 1,2kg (facut de o tanti in casa) dar de cand cu retetele “fara framantare”, nu ne mai batem capul cu cumparatul. Plus ca miroase senzational in timp ce se fac, e un bonus de care nu beneficiezi cand faci comenzi online.
    PS: in piata la Obor se vand si cu 13 lei bucata, ambalati frumos, cu etichete (nu neaparat curate).

      (Citează)

  6. Nu e nici unul cu mac, care este preferatul meu, asa ca tot degeaba

      (Citează)

  7. Raiiar:
    Dacă 80-90 lei este un preț rezonabil (ca ofertă extraordinara) pentru un cozonac, am ajuns în zona crepusculara…

    O dată e Anul Nou!

      (Citează)

  8. de ce să mananci la restaurant ca ce faci tu acasa e mai bun !

      (Citează)

    • Din pacate, cam si cele mai cu pretentii locatii aluneca pe paretea de igiena. Nu prea mai sunt oamnei seriosi de angajat, asa ca recurg la copilasi cu destul de mari carente in educatie, care intre doua portii mai butoneaza putin tictocul si se spala pe maini o data sau de doua ori pe zi, cel mult.

        (Citează)

  9. Louis:
    Gabriel, timpul tau este atât de important încât stai și comentezi pe bloguri. Când va aud, numai oameni importanți pe aici. :)))))))))))

    norocul meu e ca sta femeia in bucatarie toata ziua. asa imi ramane mult timp de comentat pe bloguri

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus