un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 15 mai 2024

15 May 2024  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

  7 comentarii

 1. Eu platesc din decembrie la disney 37 de lei pe luna

    (Citează)

  • Aparent puteai sa treci la abonamentul anual si ai fi platit 25 de lei. Acum poti sa treci la cel anual si sa platesti 30 de lei. Sau sa inchizi abonamentul si sa castigi 37 de lei :)

     (Citează)

  • Sau sa navighezi pe marile inspumate, ca mine…arrr :)

     (Citează)

 2. Când vine vorba de Disney+ nu pot să mă abțin să nu aduc în discuție imaginea asta:

  https://i.imgur.com/KGLhNAa.jpeg

  Ca să înțelegeți, sus e dialogul original, la mijloc cum au tradus ăia de la Disney+ și jos e o traducere de pe torenți. Decideți cu portofelul unde se duc banii voștri.

    (Citează)

 3. Sunt încântat de Claude, scrie texte foarte bune și în limba română, mi se pare că mai bine ca Chat GPT și Gemini, chiar mai bine și decât Pi AI.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus