un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 9 aprilie 2024

9 Apr 2024  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

 

Mesajul de la Enel/PPC:

Bun găsit,

După cum știi deja, companiile Enel din România sunt acum parte a PPC, lider în domeniul energiei în Europa de Sud-Est. Ca urmare a acestei modificări de acționariat, trecem printr-o perioadă de schimbare, în care vom renunța treptat la numele Enel.

Pentru că lucrăm la noile versiuni de site și aplicație mobilă PPC, te anunțăm că site-ul enel.ro și aplicația MyEnel devin indisponibile începând cu data de 9 aprilie.

Din 10 aprilie te așteptăm pe www.ppcenergy.ro. În plus, aplicația va fi disponibilă sub numele myPPC, iar datele tale de logare rămân neschimbate. Începând cu 10 aprilie, vei putea accesa noua aplicație web myPPC la adresa myppc.ppcenergy.ro, iar dacă ești utilizator de sisteme de operare Android și iOS, vei putea descărca noua aplicație myPPC în zilele următoare.

Îți reamintim că, în curând, mesajele pe care le vei primi din partea noastră vor avea ca expeditor @ppcgroup.com. De aceea, îți recomandăm să verifici din când în când și în folderul de tip spam și să salvezi noua noastră adresă de e-mail în agenda ta electronică.

    7 comentarii

  1. Și curentul PPC la fel de scump, nu? Poate și mai și.

      (Citează)

  2. Iar incep astia cu crypto? Pana la urmatoarea cadere masiva, mai sunt niste gusteri de prostit.

      (Citează)

  3. La Ryanair am luat bilet spre Skiathos din februarie.
    Probabil nu e singura ruta care deja exista.

      (Citează)

  4. Ce inseamna “Emag Genius se extinde” ? Isi deschid easybox-uri sau nu mai platesti livrare in orasele respective?

      (Citează)

  5. Sincer sper ca fondurile și toți ăștia ce stau pe miliarde să bage toți banii în crypto, este mult mai bine pentru societate decât să dea peste cap economia cu inflație, sau cumpărând imobiliare și crescând costurile vieții omul de rând.

    Așa îi bagă acolo unde se evaporă la un moment dat și aia e.

      (Citează)

    • Problema este ca in general se evapora banii micilor investitori. Fondurile care au miliarde ies pe plus din toata afacerea.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus