un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Iată cum arată noul facelift Renault Captur

4 Apr 2024  ·

AUTO  ·

12 comentarii

Captur este o mașină populară în România, dacă mă iau după ce văd pe străzi. Un crossover/SUV din clasa B, Renault spune că a vândut 2 milioane de unități în ultimii 10 ani, iar acum a prezentat noua generație.

Noua generație are Android Automotive 12 la bord, o premieră. Faruri full LED, tabletă OpenR Link de 10 inci în centrul bordului, actualizări OTA pentru software, 5 motorizări, inclusiv E-Tech full hybrid de 145 CP, portbagaj de maxim 616 litri.

Mie Captur mi s-a părut mereu un automobil bine gândit pentru deplasări urbane și nu numai, dar nu cunosc personal pe nimeni care să aibă una. Dacă aveți voi mai multe informații despre fiabilitatea lor, spuneți în comentarii.

    12 comentarii

  1. pai tu te invarti in alte cercuri, cu tesle, bmw

      (Citează)

    • Poate d-aia si intreaba daca cineva are Captur si daca poate sa ii impartaseasca niste idei despre masina.

        (Citează)

    • La Tesla e asa si asa cand o cumperi, dar distractia e cand vrei sa o vinzi. Cica nici la buy back nu le iau.

        (Citează)

  2. Nu stiu daca ai zis pe undeva. Cu cat ai dat JEEP-ul?

      (Citează)

  3. SUV de oraș și mergem pe eco. Minunat.

      (Citează)

  4. O mașină de 35k euro, cu roți de 18″, în care nu am putut strecura un bidon cu lichid de parbriz între scaunul din față și bancheta din spate.

      (Citează)

  5. Un clio mai inalt si mai scump. Chiar daca pe hartie captur este mai lung, eu nu stiu unde sint centimetrii aia in plus, ptr ca este la fel de inghiosuita ca un clio. In rest o masina ok. Imi placea mai mult inainte de facelift. Kkturile alea de leduri verticale nu-mi plac. Varianta pe gpl (daca o mai fi valabila) e belea. Restul de modele (hibride sanchi panchi) nu mi se pare ca merita banii.

      (Citează)

  6. Ion Marius Ionut

    04/04/2024 la 3:15 PM

    Arata bine în poze, dar dacă îți iei Renault trebuie sa iei varianta de top ca dotari, orice mai jos e varza.

    Am fost in showroom atras de reclama la Arkana – poze cu varianta Alpine dar cu pretul de baza – adica 22,500 euro – m-am urcat intai in Alpine – totul bine si frumos, materiale bune, dar pretul era umpic peste 30,000 euro, dupa care m-am urcat si intr-o varianta de 25,000 euro – sincer, parca m-am urcat in Meganul din anii 2000, aceleasi plastice proaste care suna a gol.

      (Citează)

  7. Am avut eu un captur 0.9TCE, din 2014 pana anul trecut. O masina cinstita, care a costat 13000 euro noua. Am facut 125000km si nu am avut mari probleme cu ea. O teava rupta la aer conditionat si un tambur blocat au fost cele mai grave.

      (Citează)

  8. Si doar ca idee, in link-ul pus de tine sunt 4 motorizari, nu 5.

      (Citează)

  9. Am avut Captur din prima generatie (produs in 2018), 1.3 turbo, cutie automata, echipare Intense + plafon panoramic. Cumparat in 2019 SH (la 20.000 de km) cu 15000 de Euro, vandut in 2023 (la 51.000 de km) unui dealer de SH cu 12000 de Euro.

    In afara de intretinerea normala (revizii, anvelope) am schimbat doar un set de placute de frana pe la 40.000 de km.

    Simpatica, decenta pentru a doua masina (stam la tara si facem naveta la oras). Consumul mi s-a parut foarte mare iar rezervorul mic, media pe toata perioada a iesit la 8,7l/100km (in conditiile in care motorul era destul de lesinat).

    Plastice peste tot, ca la Renault; destul de invechita si unitatea multimedia. Plafonul panoramic era misto in zilele innorate, mai inveselea atmosfera din masina, cand era soare cam trebuia trasa jaluzeaua.

    Am cochetat cu ideea de a-l inlocui tot cu un Captur hibrid dar pana la urma am ales un C-HR.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus