un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Finestore a pus la vânzare coșurile cadou de Paști și au 30% reducere

3 Apr 2024  ·

FOOD & LIFESTYLE, PUBLICITATE  ·

4 comentarii

Ieri am cumpărat o pungă de ouă de ciocolate cu umplutură de alune din Mega. Paștele pică pe 5 mai, mai este o lună până atunci, dar deja sunt în magazine iepuri de ciocolată, bomboane-ou și alte delicatese de sezon.

Și Finestore a pus la vânzare coșurile-cadou pentru Paști. Au 30% reducere săptămâna aceasta și vedem apoi ce reducere vor avea în campania de Paști, dar dacă vreți să profitați de ele încă de acum sau măcar să vă uitați pe care ar fi bun de trimis unor rude mai îndepărtate, le găsiți pe site.

Coșurile vin ambalate frumos și sunt livrate prin curierat rapid. Pot fi o soluție bună și pentru românii plecați în afara țării, care vor să trimită niște delicatese celor rămași în țară, sau pentru managerii care vor să facă un cadou tuturor angajaților sau membrilor echipei. Livrarea este gratuită de la 199 de lei în sus.

Iată câteva sugestii:

Spirit of Easter — include un vin roșu demisec, panettone, praline de ciocolată și trufe belgiene în cutia respectivă. Este unul dintre cele mai accesibile coșuri cadou, costă 101 lei cu reducerea SPRING30.

Gusturi autentice — un coș cu delicatese românești, precum un vin roșu Tohani Princiar, un set de doi țoi palincă și rachiu Bran, dulceață de ardei iuți și o terină cu carne de mistreț și cerb.

Chivas Elite — Chivas Regal 12 ani! Plus panettone, bomboane de caramel și vanilie, cafea Davidoff Rich Arome, ciocolată artizanală, mini-sticluțe de ciocolată Anthon Berg, ceai Basilur, praline, o lumânare parfumată și altele.

Sparkling Gold — totul este auriu aici. Spumant Always D’Or, vin roșu Chianti, panettone, bomboane fructe de mare, trei tipuri de praline, ceai Basilur în cutie metalică, trufe și un termos, totul ambalat elegant.

Classy Red — totul este roșu. Vin roșu Terra Vecchia, panettone, fursecuri cu unt, două tipuri de praline, plus trufe de ciocolată, o lumânare de Paști și o decorațiune iepuraș, plus altele.

Platinum Collection — dacă vreți un coș premium, acesta este. Îl văd drept cadou pentru top management între firme. Are o șampanie Moet & Chandon Imperial, un coniac Hennessy Very Special, un vin roșu Chianti Riserva, panettone, cafea Davidoff, două tipuri de praline Lindt și Ferrero, trufe belgiene, ciocolată artizanală și altele.

Mai sunt și altele recomandate, uitați-vă pe Bella Italia, Full of Joy, Artisan Treats, Rich Selection și altele din marea listă de coșuri cadou.

    4 comentarii

  1. 236.95/137.42 = 1.72 față de Crăciun

      (Citează)

  2. Chestiile alea de mâncare nu expiră până luna viitoare? Nu știu cu terina, dar fursecurile și panetone așa m-aș aștepta, dacă nu sunt ținute în formol la Mina Minovici.

      (Citează)

  3. Dacă deja au 30% reducere, atunci ala e noul preț. Oricum finestore s-a scumpit mult, nu mai e primul preț ca la început, când și-au făcut reputația.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus