un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 6 martie 2024

6 Mar 2024  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Câteva fotografii din zilele trecute:

    11 comentarii

  1. E un sezon bun acum sa vizitezi Maldivele?

      (Citează)

  2. Ce mizerie e aia cu Nissan. Masini de nici 10 ani vechime pierd functionalitati importante cu care au fost vandute.
    Banuiesc ca nu se vor opri la UK, simt ca e pe cale sa mai faca UE niste bani din amenzi.

      (Citează)

    • Din nefericire cam asta se va intampla atunci cand cumparam masini care se bazeaza din ce in ce mai mult pe diferite aplicatii de mobil.
      Acum este “problema’ inventata cu dezafectarea retelelor 2G/3G, data viitoare va fi o problema cu diverse compatibilitati cu versiunile de iOS/Android.

        (Citează)

  3. Casa lui iohannis 7ml de euro, anaf isi cumpara masini de sute de mii de euro, dar nu exista buget pentru un UX Designer la o aplicatie pe care o folosesc toate firmele din romania. Siteul anaf e o mizerie crunta, butoane puse de-an pixu, scris peste scris, formulari de oameni care nu au trecut de bac, iar campurile in noua aplicatie zici ca is puse de un copil in clasa a 6a.

    Cel mai probabil la aplicatiile astea sa lucreze vreo 2 oameni trecuti de 50 ani iar bugetul de dezvoltare sa zboare prin buzunarele sefilor. Nu-i mai potoleste nimeni pe spagari.

      (Citează)

    • Si PDF-ul e-facturii e facut de cineva care nu a vazut in viata lui cum arata o factura.

        (Citează)

    • Vorbim de statul care scaneaza manual lucrari de bac scrise de mana si le incarca intr-o platforma online pentru al e trimite unor profesori care probabil le printeaza ca sa le corecteze, si numeste asta evaluare digitalizata.

        (Citează)

    • vezi ca e cod destul scris cu curu de oameni la 25-30 de ani. dacă ai tăi sunt duși cu pluta la 50 de ani nu înseamnă ca toți sunt așa.
      ce jeguri..

        (Citează)

  4. Sorin:
    Vorbim de statul care scaneaza manual lucrari de bac scrise de mana si le incarca intr-o platforma online pentru al e trimite unor profesori care probabil le printeaza ca sa le corecteze, si numeste asta evaluare digitalizata.

    ASSUMPTION IS THE MOTHER OF ALL FUCK UPS
    Profesorilor corectori NU li se pune la dispozitie o imprimat sau posibilitatea de a tipari lucrarea. Cel putin nu acum.

      (Citează)

  5. https://www.aomeitech.com/partners/world-backup-day/giveaway-8915.html

    de la aomei sunt cateva cadouri gratis azi

    World Backup Day Gifts,
    Ensure Data Security for ALL Your Devices
    Keep All Your Data Protected Now

      (Citează)

  6. Îmi place poza cu pilotul, pilotând desculț. Probabil vrea să “simtă” avionul.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus