un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 29 februarie 2024

29 Feb 2024  ·

ȘTIRI  ·

1 comentariu

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

  1 comentariu

 1. Cardurile microSD bune și de capacitate de măcar 512 GB sunt încă exagerat de scumpe. Samsung are o variantă de card pe care am găsit-o pe la 32 de euro pe Amazon și care a avut cel mai mic preț de vreo 200 de lei la noi (e folosit într-un Steam Deck). Samsung ar face bine să mai ieftinească SSD-urile. Ar fi fost fain dacă am fi putut folosi cardurile microSD la telefoane.

  PS Plus are din nou o lună bună, urmăream Sifu de foarte mult timp și n-a scăzut sub 120 de lei nici pe disc, nici digital. Sper ca Sony să continue așa cu jocurile date, să aibă măcar un joc bun.

  Cred că cei SkyShowtime au ales noul preț încât să fie sub prețurile competiției. Voi plăti în continuare abonamentul la jumătate fără probleme. Sper doar să nu existe și alte scumpiri prea curând.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus