un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 1 februarie 2024

1 Feb 2024  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

  10 comentarii

 1. La mine nu apare nici o promotie pentru abonamentele PS Plus, dar am luat deja pentru un an cand au avut ofertele de BF.

    (Citează)

 2. Gaelex:
  La mine nu apare nici o promotie pentru abonamentele PS Plus, dar am luat deja pentru un an cand au avut ofertele de BF.

  Eu am luat extra la preț de Essential. Imi expirase de pe 10 și am uitat sa îl reînnoiesc. Aveam Extra de anul trecut tot la aceeași oferta, tot din ianuarie. Probabil că trebuie să îl lași să expire că sa te atragă înapoi. (also eu sunt user de PSN UK, că pe vremea PSP și PS3 nu aveai România, posibil să dea englezii oferte mai bune)

    (Citează)

 3. Eu vedeam -33% la upgrade la Extra.

    (Citează)

 4. Sunt deja la cel Premium, asa ca pe mine ma ignora…

    (Citează)

 5. Habar nu aveam ca Motorola Defy erau produse de altcineva decat chinezii care produc Motorola. Brusc devin o optiune interesanta. Pacat ca nu vor mai avea suport (ma rog, probabil nu aveau nici acum cine stie ce)

    (Citează)

 6. Orcum au scumpit destul de tare abonamentele.
  Am premium acum si efectiv au dublat preturile.

    (Citează)

 7. “creștere cu aproape 20% față de 2022. GG!”
  “Rata anuală a inflaţiei în luna decembrie 2022 comparativ cu luna decembrie 2021 este 16,4%”
  “Rata anuală a inflaţiei în luna decembrie 2023 comparativ cu luna decembrie 2022 a fost 6,6%”

    (Citează)

  • Cresterea vanzarilor nu trebuie raportata la rata inflatiei, trebuie raportata la cresterea salariilor pe piata pe care iti desfasori activitatea.
   Daca salariile raman la fel, puterea de cumparare scade, automat devine mult mai dificil sa cresti cifra de afaceri.

     (Citează)

  • Sunt un om simplu: inflatie mare => pret mare => vanzari mari?

     (Citează)

  • Nu prea este asa cum spui tu.
   – inflatie mare => putere de cumparare mai mica => vanzari mai mici

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus