un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

4 jocuri bune (cu indulgență) care se lansează acum în ianuarie

4 Jan 2024  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Ianuarie este o lună slabă pentru jocuri. Are sens să fie așa, de fapt. De ce-ai lansa un joc bun în ianuarie și nu în decembrie, cu un pic de push suplimentar (sau buguri corectate ulterior), când este sezonul cadourilor?

Așa că abia am găsit 4 pentru luna aceasta, din care 2 sunt de fapt jocuri mai vechi:

Prince of Persia: The Lost Crown

18 ianuarie, toate platformele. Următorul joc din seria Prince of Persia revine la originile de platformer cu o perspectivă 2D (2,5D?) asupra aventurii, cu un nou personaj și o poveste care nu pare să aibă legătură cu Sands of Time.

Pare singurul din listă pe care l-aș juca.

Tekken 8

26 ianuarie, PC și PS5.

Sunt mai multe serii de jocuri cu bătăi. Pentru mine, Mortal Kombat este cea importantă, dar pentru alții poate fi Street Fighter sau Tekken. Ei bine, un nou Tekken!

Are și acest trailer amuzant cu povestea jocului, de parcă i-ar păsa cuiva:

The Last of Us 2 Remastered

19 ianuarie, PS5. Jocul inițial s-a lansat pe PS4, iar acum apare versiunea remaster pentru PS5. Are grafică 4K, suport pentru controllerul de PS5, plus un roguelike survival mode.

Dacă nu l-ați jucat și aveți PS5, luați-l direct pe acesta. Dacă aveți versiunea de PS4, se poate plăti un pic pentru upgrade.

Death Stranding: Director’s Cut

31 ianuarie, versiunea de MacOS. Același joc, acum și pe Mac-urile cu minim procesor M1. Treaba asta face parte din strategia Apple de a aduce jocuri pe MacOS.

    6 comentarii

  1. eu unul astept stalker 2

      (Citează)

  2. Eu joc de vreo 2 saptamani Days Gone.. m-a prins jocul atat de tare incat am nopti cand am stat pana la ora 3..

      (Citează)

  3. Eu aștept The last of us part 2 pe pc 😁

      (Citează)

  4. Habar nu aveam de acest nou Prince of Persia, dar faptul ca e Metroidvania e o surpiza placuta. E un gen care m-a prins in ultimii ani cu titluri precum Dead Cells, Hades sau Bloodstained. Sper sa fie bun. Eu acum joc Hogwarths Legacy. Nu sunt un mare fan al IP-ului, dar jocul e foarte bun. Pacat ca presa de gaming l-a boicotat in masa.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus