un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 29 decembrie 2023

29 Dec 2023  ·

ȘTIRI  ·

2 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Pe lângă: carburanții se vor scumpi de la 1 ianuarie 2024. Schengen complet poate pe final de 2024.

  2 comentarii

 1. Schengen complet pe final de 2024 – petardă.

    (Citează)

  • Mie Karl ala mi se pare ca minte chiar mai mult ca ai nostri. Nu as fi surprins sa existe chiar si niste date negociate (in special) de CE privind aderarea completa. La urma urmei, poate parasi si el sala ca fratele ungur la votul pentru aderarea completa.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus