un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 15 decembrie 2023

15 Dec 2023  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Pe lângă: spitalul Monza, unde s-a operat și tata la inimă, a fost cumpărat de un alt grup medical.

    13 comentarii

  1. Cred ca daca putea fi rezolvat cu un update OTA nu era nevoie sa recheme masinile. Probabil ca problema la Tesla tine si de ceva hardware. Este intresant insa ca doar in SUA e problema asta.

      (Citează)

    • nimeni nimic: etk

        (Citează)

    • Păi in restul lumii nu este permis Full Self Driving, iar updateul este cerut oricum de autoritățile americane. Vor face un update de software. Tesla nu a mai rechemat fizic mașini de multă vreme cât timp problema nu era mecanică.

        (Citează)

  2. E bun pretul la GoPro 12, dar pe site-ul lor e si mai bun cu accessories bundle. Eu am luat acum 2 saptamani si in 4-5 zile a ajuns. Pentru cine e interesat aruncati o privire pe site.

      (Citează)

  3. Interesant cum nu ai scris “Tesla se cearta cu tot mai multe sindicate suedeze”.

      (Citează)

  4. “Temu dă în judecată pe Shein.”

    Let them fight.

      (Citează)

  5. Beeper mini? WTF. “Your number shows up as a blue bubble”. Who cares about the colour of the bubbles? I never noticed the colour of the bubbles

      (Citează)

  6. Beeper mini? “Your number shows up as a blue bubble”. Who cares about the colour of the bubbles? I never noticed the colour of the bubbles

      (Citează)

  7. Nokian fac anvelope bune, ma bucur ca nu s-au dus in turcia, ca toti

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus