un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ofertele de ziua eMAG sunt ca un al doilea Black Friday

7 Dec 2023  ·

TEHNOLOGIE  ·

23 comentarii

N-am mai scris în acest an un articol dedicat ofertelor speciale eMAG, cu excepția zilei de Black Friday. Și o fac acum tocmai pentru că reducerile de Ziua eMAG sunt ca un alt Black Friday, uneori chiar mai bun. Ofertele mai sunt valabile doar astăzi.

Sunt reduceri de 10-40% aplicate unei game largi de produse, dintre care multe nu au fost niciodată la Black Friday. Pentru a beneficia de ele trebuie să folosiți în coșul de cumpărături codul “emag22ani”

 

De exemplu, consola Asus ROG Ally cu procesor Z1 Extreme, adică varianta mai puternică, a avut cel mai mic preț de până acum 3.399 lei. Cu reducerea de 10% pe care o dă eMAG, ajunge la 3.060 de lei, o ofertă foarte bună.

Apoi, reducerile la televizoare TCL despre care scriam ieri la știri sunt foarte bune. Am văzut că mulți se întrebau despre aceste televizoare. Sunt bune, că altfel nu le recomandam.

Prețurile sunt excelente pentru ce paneluri au și astăzi eMAG oferă încă 15% reducere.

Am arătat două modele. Televizorul TCL QLED 55C745 are panel Quantum Dot 4K cu refresh mare, deci culori vii și luminozitate mare, are 120 de zone de Full Array Local Dimming, suportă Dolby Vision iQ și Atmos, rulează Google TV cu toate aplicațiile necesare. Costă 2.300 de lei astăzi. Varianta de 65 inci costă 3.300 lei.

Celălalt televizor este TCL MiniLed 55C805 este și mai bun. Panelul folosește miniLED, adică LED-uri foarte multe și mici, iar deasupra lor Quantum Dots pentru culori vii și precise. Multe LED-uri mici = dimming precis, deci acest televizor probabil se apropie de OLED-uri la negru absolut și are luminozitate mare (teoretic 1.300 nits) și culori intense prin tehnologia QD.

Mai este desigur 4K, suporta Dolby Vision iQ, are Google TV la bord, refresh variabil până la 144 Hz cu HDMI 2.1 și funcții de gaming, inclusiv un fel de overdrive la 240 Hz. Costă 2.768 lei. Varianta de 65 inci ajunge la 3.782 lei.

Ambele vin și cu 5 ani garanție dacă le înregistrați pe site-ul oficial.

Nu știu exact de ce au aceste prețuri mici. Bănuiala mea este că TCL vrea să câștige cotă de piață rapid și pentru asta dă puternic în prețuri o vreme. Profitați de asta cât ține.

Dacă vreți Samsungmodelul 55S90C este un televizor QD-OLED de anul acesta, dar costă 5.500 de lei. Quantum Dot peste iluminare OLED, cea mai bună tehnologie a momentului zic eu, dar cu un preț similar cu ce-a fost de Black Friday. Sunt reduceri și la soundbar-uri cu subwoofer și sateliți, care în combinație cu televizoare tot Samsung sunt și mai performante unde există acea funcție Q-Symphony. Mai au oferte și la electronice și electrocasnice Samsung.

La LG, televizorul OLED evo 55C31 de anul acesta, care este în top 5 OLED-uri din lume în acest moment, ajunge la 5.268 lei, mai ieftin decât cel mai bun preț din Black Friday (când a fost în jur de 5.350 lei la AVstore)

15% extra reducere la echipamente Sonos. Boxele One SL costă tot 699 lei, ca de Black Friday, dar cu reducerea de astăzi ajung la 594 de lei bucata. Sunt difuzoare foarte bune stand-alone, iar două dintre ele grupate sincron vă dau super-muzică într-o cameră mărișoară sau fac surround pentru un subwoofer. Noul difuzor Era 100 ajunge la 1.044 lei (review aici).

 

Electronice și electrocasnice Philips cu 20% reducere. Aparatul Philips de curățat scame, foarte util la casa omului mai ales acum când apar din nou pulovere și fulare, costă 48 de lei dacă-l cuplați și cu alte produse din ofertă (voucherul de reducere 20% este valabil pentru minim 150 de lei).

Philips OneBlade de bărbierit și tuns barba costă 160 de lei și este un cadou bun pentru un bărbat. Eu am de mulți ani acest Philips Multigroom de tuns barbă și păr corporal și a rezistat foarte bine. Costă 120 de lei. Există și versiunea superioară.

Cel mai ieftin espressor automat Philips EP2330 care prepară singur și cappuccino costă acum 1.800 de lei, la fel și un model comparabil De’Longhi. Cred că nici de Black Friday n-a fost o astfel de ofertă. Un model superior Philips EP4343 cu 8 băuturi și opțiune de cafea măcinată este 2.142 lei.

Un fierbător din acesta Philips este foarte util la casa omului. Noi folosim unul asemănător chiar des pentru ceaiuri, iar eu fur startul fierbând în 2 minute apă în el și apoi o pun pe aragaz în oală la foc pentru fiert cartofi sau cremwurști. Durează mult mai mult ca aceeași cantitate să fiarbă pe aragaz.

    23 comentarii

  1. Philips EP4343 are prp pe site-ul philips de 599.99 eur, si pe emag e prp 4089 lei. Sunt curios ce curs valutar folosesc.

      (Citează)

  2. Televizor pe care l am luat cu 2 sapt inainte de black friday cu 4500 de lei, in secunda asta e 7998. Bune reduceri

      (Citează)

  3. Samsungul S90C l-am luat eu de BF. Cu 3999 nu 5500. Deci mai taie din ele

      (Citează)

  4. Nu a spus omul că e tot un fel de black friday? Deci aceeași vrăjeală cu prețurile, dar mai multe zile și cu alt nume…

      (Citează)

  5. Urmăresc de ceva vreme 42C31LA. Cum prețul n-a scăzut cât mi-aș fi dorit de Black Friday (maxim 3800 lei) am zis că poate la resigilate am mai mult noroc, dar de unde: sunt mai scumpe resigilatele chiar și față de cât era TV-ul înainte de Black Friday (4300 resigilat vs 4200 înainte de BF). Unde mai pui că alea probabil au fost TV-uri vândute de BF (la preț de 3900 RON).

      (Citează)

  6. Cel puțin produsele L’Oréal Professional sunt la prețurile obișnuite.

      (Citează)

  7. Acel aparat Philips OneBlade este cea mai mare porcarie ever.
    Daca incerc sa-mi tund barba sau sa ma barbieresc, sare parul prin toata baia.
    Mi-e necaz de mor ca l-am cumparat.

      (Citează)

    • ce chestie, daca luai orice aparat de ras electric nu facea par prin baie. iti recomand sa te barbieresti electric in curte.

        (Citează)

    • Philips e un brand de care recomand sa va feriti pe tot ce e legat de parul de pe fata/corp si care e marketat ca un 2 in 1, 3 in 1, 12 in 1

      Nu face nimic bine. E o shaorma prost facuta.

        (Citează)

    • Ai dreptate. Dar e foarte bun daca îl folosesti cu spuma.

        (Citează)

  8. Am luat un uscator de rufe Electrolux pe care l-am prins la cel mai bun pret inafara perioadelor de promotii, intre Black Friday si aniversarea lor. L-am luat cu 2500 cand de BF a fost 2800 si in rest e cam 3300. Daca vreti ceva, luati intr-o zi cand nu au nicio promotie. :)

      (Citează)

  9. Da, livrare tot după 2-3 zile.
    București.

      (Citează)

  10. O sa-i rog pe astia de la banca sa-mi dubleze limita de credit pe card. Ma duc sa-i sparg pe al doilea BF.

      (Citează)

  11. eu am cumparat Televizor TCL LED 58P635 la inceputul lui octombrie cu 1699. azi la super reducere e 1799. nice

      (Citează)

  12. sa va zic de samsung, ca propitaru d-acilea o tine sub pres:
    din 2023, samsung nu mai vinde pentru romania niciun tv cu suport timeshifting sau recording!

    a fost primul tv samsung, si ultimul.
    am 4 lg-uri luate, motivul pt care am luat samsung e ca am luat “frame”, din motive de fire la vedere.

      (Citează)

  13. Xi Jinping likes this post.

    Mi se face scarba sa vad iarasi promovat de catre toti 🍽️ un brand chinezesc a carei productie este subventionata de statul chinez pentru a capata cota de piata.

    Aceeasi 🍽️ erau acum cativa ani cu Huawei in gura, pana a dat SUA sah mat.

      (Citează)

  14. TCL da in pret pentru ca au stocuri, deja au cota de piata imensa, ei si Hisense sunt langa LG si Samsung in top 5 la nivel mondial.

    Toti priducatorii vor face asta, au stocuri, BF-ul a mers prost, semnele de Craciun nu sunt bune si anul 2024 nu va schimba situatia intr-un mod fericit si pozitiv pentru ei.

      (Citează)

  15. Ultima mea ezperența cu emagu. Dat comanda acu 4 zile un produs scump (vreo 2000 lei) pe care il luam cadou ptr cineva, urmand sa i-l duc maine. Emagu mi-a luat banii si mi-a dat data de livrare inclusiv cu interval orar. Produs vandut de ei, ne de vreun seller. Am stat acasa in ziua si intervalul dat de ei (interval de 6 ore) si ciuciu. Prost io. Azi dimineata ma anunta ca mai pe sambata asa vine comanda. Ca le pare rau ptr situatie. Eu azi urmand sa plec din bucuresti. Prin urmare o sa merg azi sa iau produsu respectiv din magazin fizic (l-am gasit in 3 locuri), cu vreo 40 lei mai scump (nu asta e problema). Problema e ca m-am bazat pe emag, am zis ca e mai comod, stau acasa si vine coletu. Nesimtiti.
    Prost o fi care mai plateste inainte un produs si care si-o mai face genius.

      (Citează)

    • Genius nu mai are nici o valoare la termenul de livrare. Merge doar pentru a mai scapa de costurile de transport

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus