un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 3 noiembrie 2023

3 Nov 2023  ·

ȘTIRI  ·

15 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    15 comentarii

  1. Iar scrii titlurile inainte de cafea? Disney deja a cumparat Hulu, de asta multe productii care sunt pe Hulu in SUA le avem si noi pe Disney+ in Romania. The Orville de exemplu, al carui cel mai recent sezon este produs exclusiv pentru Hulu.

    Disney va avea acum 100% din Hulu pentru ca achizitionand Comcast, ce are 33% din Hulu, ajunge sa detina complet serviciul de streaming.

      (Citează)

    • Amândoi ziceți că Disney cumpără Comcast, dar eu nu găsesc informația asta altundeva. Ce înțeleg eu e că Disney cumpără și ultima parte (de 33%) pe care n-o deține din Hulu, nu cumpără Comcast cu totul.

        (Citează)

    • Vlad: Ce înțeleg eu

      testam zilele trecute niste pluginuri de chatgpt si scenariul de test era exact tipul asta de continut: rezumatul stirilor relevante dintr-un sector anume.
      dupa cateva optimizari avea rata de eroare mai mica decat blogul asta :)

        (Citează)

    • Comcast valoreaza azi 171 de miliarde, Disney 152. Cam greu sa se cumpere oricare pe oricare

        (Citează)

  2. Adrian Enache

    03/11/2023 la 8:20 AM

    Poate că DoorDash o să pună scuipatul în mâncare ca opțiune suplimentară, cu taxă!

      (Citează)

  3. poate asa sa mai recupereze si Amazon pierderile cu dezastrul numit LOTR.

      (Citează)

  4. PS5 digital edition cu GOW Ragnarok si cupon de 250 lei incluse = 2275 lei in magazinul Yoxo.

      (Citează)

  5. Youtube premium e cel mai scump abonament pe care il platesc de cand am renuntat la netflix. Daca il mai scumpesc renunt si la asta (sau il mut in Turcia daca mai merge)

      (Citează)

  6. Oferta o sa fie valabilă pe 10 noiembrie la.bere?

      (Citează)

  7. Momentul ala când nu ești în stare sa gătești nimic si ți se scuipa în mâncare ca nu dai bacșiș mare. Ne meritam soarta.

      (Citează)

  8. Ce glumă, “Disney cumpără Comcast”. Un pic de atenție!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus