un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 28 noiembrie 2023

28 Nov 2023  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    7 comentarii

  1. CryptoData e firma aia ce aveau cifra de afaceri de 600 mii euro/an dar vorbeau de IPO la NYSE si voiau sa intre in F1, nu?

      (Citează)

  2. Ba nu stiu, poate sunt eu prea taran sau prea opus tehnologiei, dar sa te uiti la un tirbuson si sa zici “hmm, i-ar trebui niste baterii” mi se pare prea mult.

    E un produs bun de dat cadou doar daca pana acum i-ai cumparat destinatarului doar carti self-help, sosete si pachete cadou Nivea si nu vrei sa te repeti.

      (Citează)

    • Parcă era deja limită de 25 de mii de euro pe anul ăsta la normă fixă, care forța trecerea la sistem real în 2024.
      Ar trebui să ai un venit de 2000 de euro / lună ca să poți rămâne pe normă, deci nu îmi e clar câți pierd la faza asta.

        (Citează)

  3. MG poate fi cumparat cu livrare imediata daca au mai ramas fonduri rabla din sesiunea speciala , https://radacini.ro/stoc/detaliu/mg-4%20ev-suv-exclusive-electric-ev%2064%20kwh/208

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus