un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 17 noiembrie 2023

17 Nov 2023  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Pe lângă: România sub Ciolacu. Economia încetinește, deficitul crește, taxele cresc, bugetarii se pregătesc de greve pentru că vor salarii mai mari.

  10 comentarii

 1. Black friday la bebetei, aviz amatorilor

    (Citează)

  • Dan:
   Black friday la bebetei, aviz amatorilor

   Ei au ramas cu site-ul inca in 2000. Apare waiting room, intr-un final daca astepti si intri pe site, mai mult nu merge. E practic inutilizabil.
   Nu inteleg cum sunt atat de buni pe produse si atat de praf pe IT. Imi aduc aminte in pandemie cum au afisat mesaj pe site ca nu mai primesc comenzi 3 saptamani. Visul oricarui antreprenor sa aibe munti de comenzi si astia de la IT sunt incapabili sa mai puna 2 servere in spate.

     (Citează)

 2. Ai PC Game Pass doar cu GeForce Now Ultimate.

  Acum e o promoție, Game Pass inclus trei luni la șase luni de GeForce Ulimate, adică 109 eur.

    (Citează)

 3. Acum te-ai gasit sa faci reclama la umbrela? Doar ce cumparasem doua umbrele (obisnuite) acum o saptamana! :-)

    (Citează)

 4. Programul GP de formula 1 de la Las Vegas e dat peste cap cel putin astazi, dupa ce un capac de canal a cedat si a avariat grav masinile lui Sainz si Ocon.

    (Citează)

 5. cum sa faci spam inutil, doar sa fii acolo in bar sa faci galagie: “baa, lansez niste casti peste un an!”

    (Citează)

 6. Intelegeam Windows 365 pentru business, ca alternativa la Citrix probabil. Desi n-am vazut pe nimeni sa foloseasca.
  Dar consumer ca sa ce? Ce poti sa faci intr-un desktop virtual de Windows si nu poti sa faci direct pe ipad?

    (Citează)

  • Sunt softuri doar pe Win (cazul meu) sau testare de aplicații. Am făcut un script care nu rula în cmd din cauza unui simbol. Eu chiar și pe mac cu intel m-am descurcat cu VM (în Parallels) că era mai comod decât dual boot. În teorie sună bine Windows app, dar pentru cineva ca mine probabil că rămâne mai rentabil un VM clasic local decât să plătesc un abonament.

   Singura mea problemă acum e lipsa unor drivere pentru ARM – softul merge, driverul pentru licență nu.

     (Citează)

 7. Starship nu se lanseaza azi ca au de inlocuit un actuator. Poate maine sau duminica.

  https://twitter.com/elonmusk/status/1725231694645461403

    (Citează)

 8. Sonos are o groaza de bug.uri legate de Atmos , ca sa nu mai zic incompatibilitatile cu diverse marci de tv-uri si standardele hdmi care nu sunt respectate de nimeni. Folosesc un Arc cu SUB si mai nou si surround cu Era si inca din 2021 de cand am luat Arc.ul cu Sub.ul trebuie sa dau restart la tv ca sa pot rula Atmos altfel se aude cu intreruperi.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus