un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 15 noiembrie 2023

15 Nov 2023  ·

ȘTIRI  ·

1 comentariu

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

  1 comentariu

 1. Invit utilizatorii nes1mț1te1. .. , scuze respectatei bănc1 cu multă UE, RayFashion, să verifice eventuale depozite, întrucât am o cunoștință care s-a trezit cu 2 depozite la care Termenul scurt pt care au fost create a fost modificat la 24 de luni. Nu mai zic de comisionul sustras periodic la Zero tot, în ciuda încasării peste 2000 lei și efectuării la POs a minim 1 operațiune.
  Scuze de spam.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus