un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Black Friday la Fashion Days: 72 de produse-vedetă, plus favoritele noastre (începe mâine)

6 Nov 2023  ·

TEHNOLOGIE  ·

28 comentarii

Fashion Days lansează Black Friday mâine, luni 6 noiembrie, cândva între orele 6:30 și 7:30 dimineața. Ține până duminică. Vor să nu se suprapună astfel cu cel de la eMAG, care va suprasatura toți curierii și toate easybox-urile cu marfă.

Vor fi mii de produse cu preț redus. Detaliul interesant: Fashion Days va raporta prețul din Black Friday la cel mai mic preț din ultimele 365 de zile, ceea ce este o mișcare curajoasă. Poate că reducerile nu vor părea deci atât de mari, dar ei vor ca oamenii să știe că acum, de Black Friday, au cel mai bun preț din an pentru o mulțime de produse. Foarte multe produse vor avea și extra 10% discount pentru abonații Genius.

Nu uitați de avantajele magazinului FD. Puneți-vă produsele preferate în lista de Favorite, ca să le găsiți rapid când se “deschide” Black Friday. Folosiți funcția Dressing Room pentru a plăti după ce probați totul și returnați ce nu vă place. Dacă aveți un card Mastercard salvat în site și plătiți cu el de Black Friday, intrați și în tragerea la sorți pentru 10 vouchere de 3.000 de lei.

Mai jos găsiți o listă de produse-vedetă din miile ce vor fi la reducere. Pentru unele Fashion Days a anunțat și prețul. Mult mai multe găsiți în pagina lor de teasing pentru femei și pentru bărbați, pentru fete și pentru băieți. Am pus apoi în articol și lista mea și a Matildei de haine favorite.

Produse vedetă

Iată și produse-vedetă pentru copii. Puteți să vă uitați direct prin produsele de fete și produsele de băieți:

Radu

Mie mi-au intrat la apă o mulțime de tricouri și cămăși, așa că acum vreau un refresh de garderobă. Vreau și o haină lungă din lână sau alt material similar, una elegantă și strânsă în talie. Mi se pare că mereu umblu cu geacă de iarnă, dar iernile nu mai sunt așa friguroase oricum și aș vrea o schimbare de look.

Ceva așa aș vrea:

Încălțăminte am destulă. Hanorace tot am ochit vreo două, depinde de preț. Tricouri, cămăși, poate o căciulă — asta voi căuta mâine dimineață în oferte. Am pus câteva produse în favorite, dar să vedem ce preț vor avea.

Alice

Pentru Alice, care tot crește, avem de luat vreo două perechi de încălțăminte mai rezistentă la apă, plus un hanorac, o pereche de pantaloni și poate alte rochițe și bluze frumoase dacă sunt la preț bun. Am pus produsele de mai jos în favorite, vedem noi mâine ce alegem dintre ele:

Matilda

Fashion Days a vorbit la conferință și despre planurile lor de viitor, care includ o dublare a afacerilor în următorii 4 ani. Au o strategie legată de asta, formată din 4 direcții de listare a produselor:

  • first-party, adică ce cumpără și vând chiar ei
  • consignație, adică alte branduri aduc marfa în depozitul Fashion Days și este vândută pe magazin
  • marketplace, adică alți vânzători listează pe FD, dar marfa pleacă de la vânzătorul respectiv
  • tradebyte, care este o platformă internațională, un fel de limbaj comun prin care orice magazin poate foarte ușor să listeze marfă pe Fashion Days

Vom vedea și cum le ies planurile. Oricum, Fashion Days se pregătește să devină cel mai mare magazin de fashion românesc.

    28 comentarii

  1. Este primul an in care nu voi mai cumpara nimic de pe eMag si Fashion Days. De altfel, nici n-am mai reinnoit Genius. About You au avut promotii mult mai bune anul trecut.

      (Citează)

    • Mi se pare că nu poți ști dinainte asta. La FD hai să zicem că poate nu vrei haine. La eMAG, însă, apar mereu chestii la preț redus. Anul trecut au avut un algoritm care introducea automat oferte noi când se terminau stocurile unora vechi, iar în acest an probabil îl vor folosi pe scară largă.

      Chit că nu caut electronice, de exemplu, dar detergenți, gel Bioderma, vreo jucărie, cafea și altă aprovizionare din aceasta tot fac.

        (Citează)

    • Din momentul in care Aboutyou a intrat pe piata din Romania iar Fashiondays a fost cumpărat de eMag….cei din urmă s-au prostit. Promoții false, prețuri foarte mari plus jonglatul cu un preț pe fashiondays.ro și altu pe eMag.

      Adevăratul black Friday pentru haine a fost și este pe Aboutyou!

        (Citează)

    • Prins niste chestii misto la aboutyou, ignorat complet fashion days. In principal si datorita articolului de fata, m-am lamurit ce reduceri au :).

        (Citează)

  2. “Mie mi-au intrat la apă o mulțime de tricouri și cămăși,”

    interesant, mai ales că îți iei chestii de calitate. eu cumpar de obicei chestii ieftine și aproape niciodată nu mi-au intrat la apă. am tricouri Decathlon de 11 lei pe care le port de câțiva ani prin casa.

      (Citează)

    • La fel și la mine, Decathlon și Primark. 20 de lei tricoul, materiale naturale și s-au păstrat bine.

        (Citează)

    • Era un mod de a spune că s-a îngrășat. Sau nu le spală conform indicațiilor de pe etichetă.

        (Citează)

    • Am tricouri Decathlon si C&A cu care am venit din Romania.

        (Citează)

    • Mi se pare halucinanta treaba asta cu intratul la apa. Am luat cate o camasa de in din acelasi magazin (sigur, eu de la femei, el de la barbati), aceeasi culoare, acelasi material. Tratate la fel, a lui intra la apa (se scurteaza la meci etc.) si a mea nu. Nu inteleg, nu are nici un sens.

        (Citează)

    • @Matilda, dar kilogramele lui Radu cum variaza in aceasta perioada? Ca poate de aici se explica intrarea la apa a hainelor.

        (Citează)

  3. Comandați azi ce mai aveti nevoie prin casă, urmeaza o lună cu întârzieri și frustrări maxime.

      (Citează)

  4. Cand apar ofertele alea bune de la emag?

      (Citează)

  5. Acest fashiondays are publicul tinta in Monaco? Vad doar brand-uri grele si preturi pe masura.

      (Citează)

  6. pass anul asta. Nu mai prelungesc nici Genius, ca nu se mai merita. Mai nou orice comand, nu incape in box. Cel putin asa sustin ei. In plus ma obliga sa cheltuiesc x lei (constant in crestere) ca sa am transport gratuit, pe un serviciu deja platit.

      (Citează)

  7. Eu nu îmi permit bf românesc cu jachetă Columbia la 1000 lei deci am comandat-o pe Amazon cu 470 lei.

      (Citează)

  8. hal de oferte de bf..acelasi nesurprinzator emag & friends

      (Citează)

  9. Sa dai 700 lei p-o jeaca care a fost 1000, e prostie. Sa dai 500 lei p-o pereche de ciucaleți care au fost 1000 e prostie. Sa te vaiti ca ti-au intrat la apa tricouri de firma, pe care ai dat bani multi e prostie. Sau bani nemunciti. Sa te arunci cu capu-n față si sa iei toate mizeriile doar ca e blecfraidei e prostie.
    Boss, crede-ma ca toate kkturile alea de firma nu merita nici jumate din banii pe care-i cer cand sint reduse. Pretu real e mult sub cel redus la maxim.
    Nu mai reiau unde si cum sunt produse aceste haine de firma. Si cum platesti o caruta de bani doar ca scrie pe ele nujtuce. E teapa masiva ptr fraieri. Pa mine ma amuza maxim cand vad cum merg ca cocoșii tot felu de babuini imbracati si incaltati cu tot felu de mizerii de firma, ca in capu lor e jmecherie. Panouri publicitare ambulante.
    Da’ pan la urma fiecare alege ce face cu banii lui.

      (Citează)

    • Lol, depinde de firma. E stupid sa zici ca nimic nu merita. Tocmai am cumparat ghete la un pret mai mare decat as fi dat in mod normal, dar mai mic decat ar fi fost ne-redus. Dar au caracteristici care imi sunt necesare, deci merita.

        (Citează)

    • Haide sa nu credem tot ce scrie Radu pe aici. :))

        (Citează)

    • Mizeriile alea gucci bucci versace maicăl corcs sau ce rahaturi de branduri mai sint, clar nu merita. Ciucaletii sau imbracamintea tehnica, sa zic ca ar face banii. O pereche de bocanci de munte hai sa zici. Sau o geaca jmechera impermeabila, tot ptr drumetii poate merita banu.

        (Citează)

    • Da, simți diferența (în limite rezonabile) la îmbrăcăminte și încălțăminte ceva mai specializată, fie ea de trekking, alergare sau altceva. La chestii de purtat prin oraș, mai puțin. La plătit brandul mai mult decât țoala, sunt suficienți care n-au ce face cu banii (sau vor ca alții să creadă asta).

        (Citează)

    • Pai la incaltaminte de trekking ma refeream eu, dar sa stii ca nu e singurul caz. Si produsele nespecializate uneori merita mai multi bani. Spre exemplu ghetele Palladium – chestiile alea nu mor. M-as mira sa se strice o pereche mai devreme de 5 ani.

        (Citează)

    • Sint fan declarat palladium. Am vreo 5 perechi, piele sau textil. Tancuri. Dar astea sint ghete cu pedigree. Au inceput ca incaltari ptr armata, rezistente, usoare. Si si-au pastrat din acest pedigree. Ca si pret sint asa si asa. La reducere merita clar, la pret intreg te gandesti de 2 ori. Dar ce e sigur, e ca sint rezistente si comode. Asta daca sint originale, ca se gasesc si fakeuri.
      Si acu, decat o pereche de bocanci timberland clasici la 1000 lei, mai bine 2 perechi de palladium. Da nu multi stiu de palladium astia.

        (Citează)

    • Au reduceri la ei pe site, gasesti unele standard de panza cu 50eur.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus