un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Primele produse-vedetă de la eMAG Black Friday și toate detaliile despre oferte

7 Nov 2023  ·

PUBLICITATE, TEHNOLOGIE  ·

45 comentarii

Iată primele patru produse-vedetă de la eMAG Black Friday, pe 10 noiembrie. Puneți-le în lista voastră de favorite ca să le găsiți din prima vineri dimineață, în caz că vă interesează:

Cele de mai sus vor fi reduse la cel mai mic preț din acest an. Mai multe produse și prețurile lor găsiți deja în pagina dedicată Black Friday. În zilele următoare mai adaug eu pe blog cât de multe pot afla.

La conferință de presă de ieri, cei de la eMAG au anunțat și ce pregătesc. Startul se dă vineri, 10 noiembrie, probabil între orele 6:30 și 7:30, ca de obicei. Vor avea oferte și stocuri de Black Friday la:

  • 80.000 de televizoare (cu 20.000 mai multe decât în anul trecut)
  • 80.000 de laptopuri și echipamente IT (dublu față de cât au avut în 2022)
  • 250.000 de telefoane și gadgeturi
  • 500.000 de articole vestimentare/fashion
  • 500.000 de produse de casă și grădină
  • 80.000 de frigidere și mașini de spălat
  • 300.000 de electrocasnice mici
  • 2 milioane de produse de cosmetică și înfrumusețare

… și foarte multe scutece pentru Alice.

În ce privește produsele speciale, eMAG va vinde 100 de modele de automobile și 27 de modele de  motociclete, ATV-uri, scutere, jetski, chiar și bărci cu motor. Anul trecut s-au vândut bine pachetele turistice, așa că acum în 2023 au 39.000 de nopți de cazare în România în ofertă (față de 24.000 anul trecut) și peste 5000 de vouchere de reducere la bilete de avion.

Revin în ofertă și reducerile la pachete de înfrumusețare (botox, remodelare, epilare definitivă). Anul trecut eu și Matilda am luat un voucher de 50% reducere la masaj și spa și a fost bun de tot, aș lua și acum. Revin și ceasurile și bijuteriile de lux, vor pune la vânzare și 10 kilograme de aur tezaurizabil și, din categoria produselor tezaurizabile în burtă, 100 de tone de carne de porc și mezeluri, cum au făcut în ultimii ani.

Există și o ofertă pentru abonamentul Genius. Cei care își fac un abonament de 99 lei primesc înapoi 100 de lei sub forma a 4 vouchere de câte 25 de lei la eMAG, Fashion Days, Tazz și Freshful. Oferta va fi valabilă și pentru cei care prelungesc abonamentul Genius, nu doar pentru abonații noi, ceea ce mi se pare foarte corect.

N-au dat exemple concrete de produse în prezentare, dar au spus că peste 2,8 milioane vor avea prețul redus, iar 71% dintre oferte vor avea cel mai bun preț din 2023. Achitați cumpărăturile cu un card Mastercard salvat în cont și puteți câștiga un BMW i4 GranCoupe electric.

Un studiu făcut de ei spune că  bugetul mediu planificat de consumatori pentru Black Friday este de 2.855 lei, cu vreo 10% mai mult decât în anul trecut. eMAG estimează vânzări  de 680 de milioane, cu 36 de milioane mai mult decât anul trecut, în ziua de Black Friday.

Uitați și ce creștere au avut pe abonamente Genius, aproape o dublare în curs de un an:

    45 comentarii

  1. Aurul ăla nu îl răscumpără nimeni mai departe, despre asta se pare că nu vorbeste nimeni.

    Îl alta ordine de idei, are cineva un site cu istoric de preturi bun? Căci mi se pare mie că au crescut prețurile nesimțit de mult.

    Și legat de abonamentul genius, mai bine am vorbi despre interfața execrabilă care nu îți permite să anulezi ușor abonamentul, sau să plătești doar pentru un an, practici detestabile din păcate.

      (Citează)

    • Istoric de prețuri:
      https://www.pricy.ro/

        (Citează)

    • Istoric-preturi pct info

        (Citează)

    • E și ăsta un mod de a petrece timpul (a urmări prețurile și istoricul), dar care e de fapt scopul? dacă urmărești un produs 6 luni înseamnă că n-ai nevoie de el. E așa o victorie să pierzi timpul pentru a cumpăra ceva la cel mai mic preț evăr?

        (Citează)

    • Daca nu-i urgent si diferenta e consistenta de ce nu?
      Eu de ex am luat anul trecut un uscator de rufe cu ~1k mai ieftin, zic ca s-a meritat.

        (Citează)

    • @dam167
      Funcționează ca la mașină de spălat. Dacă stai și te uiți la ea cum spală, puteai să speli tu gratis. Hic!

      Dacă vreau sa iau la preț redus ~cu 50 %!!!!! ceva, mă uit să nu se fi “scumpit” anterior în scripte, de 2 zile cu zeci de procente. Istoricul preturilor îmi arată care e media normală. Și de unde e de cumpărat.

      Și mai arată niște chestii.. Când a apărut pe piață. Că așa înțelegi prețul la electronice.

      [+Nu te duci la SH să iei laptop Business de acum 8 ani cu 1500 lei, când poți lua ceva garantat mai performant, mai actual, mai bun…]

        (Citează)

    • Atentie ca unele din produse sunt aduse special pentru BF sau au regenerat linkurile.
      Ma uitam pe fashion days la niste ghete Columbia Redmond, reduse de la 750 la 400-500. Cand te uiti pe istoric, au aparut prima data in stoc in ultima decada de Octombrie. Un model similar, tot redmond dar cu ceva variatie la desen e 300 si ceva pe epantofi.

        (Citează)

  2. Emagu cu cat devine mai mare cu atat isi bate organu mai mult de client.

      (Citează)

  3. Bosch-ul ăla e ”vedetă” în fiecare an .

      (Citează)

    • Alex, compari mere cu pere. Cel din link-ul tau e “white ambiance” – adica variaza doar intre alb rece si alb cald. Nu are culori, ca cel de la emag. Diferenta de pret intre becurile “white and color” si “white ambiance” e semnificativa

        (Citează)

    • Ce e TEMU asta la care faci reclama? E doar de Bf?

        (Citează)

    • Cam asta e si scopul oricarui business, sa faca profit. Dar atentie, pretul la varianta RGB este 169 lire, deci aprox 970 RON fata de 999 RON acum pe Emag.
      Totusi de BF pretul va fi mult mai mic decat cel oficial Philips:

      Pachet 3 becuri LED RGB Philips Hue, E27, 9W (75W)
      449,99 Lei
      preț valabil doar în Black Friday vineri, 10 noiembrie

        (Citează)

    •   (Citează)

    • Setul cu 400 are două becuri, ăla cu o mie are trei becuri. La eMag mai este și set cu patru becuri la 874. Ar merge o investigație marca Recorder, că misterul se adâncește.

        (Citează)

    • Giumbix:
      kthxbye

      Nu fi capos, ca nu e acelasi produs. Ala de la Altex are doar 2 becuri, fara intrerupator si fara cutia centrala. Doar 2 becuri, atat.

        (Citează)

    • Nu e capos, e analfabet functional, compara mere cu pere si nu intelege problema.

        (Citează)

  4. Miliarde de produse, tone de porci si catralioane de scutece. Numere peste numere si cica in fiecare an fenomenul creste tot mai mult, cand vezi de fapt ca se fasaie tot mai tare.
    O sa-l rog pe fiu-miu sa se p!$e in scutecele lor. La propriu. Acelasi pret mai este cel putin de cateva ori pe an in alte promotii sau la alti comercianti de-a lungul anului.

    Mi-e scarba deja de conceptul de BF. Ma dor urechile si ochii de atatea reclame peste tot. Toti comerciantii au BF si fff rar auzi pe cineva ca a cumparat un produs cu adevarat redus. O mare mizerie de mkt, gandita sa-ti smulga si ultimul ban din buzunar pe vreo cumparatura din impuls, total inutila.

      (Citează)

    • @Corny: datoria comerciantului e sa faca profit, altfel ar face alt business. Nu scrie
      nicaieri ca trebuie sa dea neaparat cel mai mic pret, eventual pe pierdere la toate produsele, doar ca sa te satisfaca pe tine. Iti place pretul, cumperi, nu iti place, nu mai cumperi sau iei din alta parte. Cum marjele sunt mici la anumite categorii de produse sau anumite produse in sine, uneori nu pot sa reduca foarte mult. Cand comerciantul pune o reducere reala dar mica, clientul nu cumpara si se supara ca e prea mica reducerea (vazusem unii foarte suparati la un televizor care se simteau pacaliti ca 5% reducere e prea putin). Daca creste pretul cu mai putin de 1 luna inainte de promotie ca sa arate o reducere mai mare, e ilegal si e o pacaleala. Daca a avut pret similar sau mai mic in alta promotie din an, te superi ca de ce nu ti-a dat cel mai mic pret acum. Nu-ti mai fa sange rau degeaba: nu cumpara decat daca iti place pretul ;-)

        (Citează)

  5. Ce-a ajuns si emagul asta…

      (Citează)

  6. De 3 ani cumpar de BF acelasi voucher de turism pentru la anu. Si atat.
    Cine pana mea nu are o surubelnita electrica in casa si cumpara anual un bosch d-asta patetic?

    Am pe 2023 o singura comanda eMag, din marketplace, de 77 de lei.

    Nu inteleg de ce se discuta inca despre acest magazin pe aceasta comunitate. eMag este cringe, precum FB si inca mai merge din intertie. Volumele le fac batranii care acum descopera comertul online si vad la TV reclama. Si functionarii de pe la stat, unde nu mai vine bilunar tanti cu plasa de haine si parfumuri “originale”, ci a listat pe marketpleis.

    Altfel, experienta de vanzare si preturile sunt mai bune prin alte parti.

      (Citează)

    • Tu nu intelegi de ce se discuta despre Emag intr-o comunitate care este sustinuta partial din veniturile pe care Radu le are de la Emag? Dar despre ce ai vrea sa discutam? Despre Aliexpress, despre Temu?

        (Citează)

    • @Foorysh: am 52 de comenzi la Emag anul asta si o sa mai am, inclusiv de BF si pana la Craciun.
      Efectiv sunt produse mai ieftine, mai variate si cu livrare mai rapida decat in alte parti.
      Am scutit 1833 de lei din livrari gratis in 2 ani de Genius, 372 din preturi speciale Genius.
      Lasa-ne pe noi astia care suntem clienti sa discutam, mkey?

        (Citează)

    • Jesus, urlă frustrarea prin toți porii.

        (Citează)

  7. dam167:
    E și ăsta un mod de a petrece timpul (a urmări prețurile și istoricul), dar care e de fapt scopul? dacă urmărești un produs 6 luni înseamnă că n-ai nevoie de el. E așa o victorie să pierzi timpul pentru a cumpăra ceva la cel mai mic preț evăr?

    Nu, ci doar de a verifica dacă a avut creșteri dubioase in ultimul timp și care a fost cel mai mic preț, dacă diferența e acceptabilă dpmdv îl cumpăr, dacă nu mai aștept. Perioada asta e cea mai aglomerată a anului, pot să îți ajungă produsele și după o lună.

      (Citează)

  8. parerea lui arnold despre surubelnita aia:
    https://www.lidl.ro/static/assets/Desktop_2528x640-550146.jpg

      (Citează)

  9. Foorysh:
    De 3 ani cumpar de BF acelasi voucher de turism pentru la anu. Si atat.
    Cine pana mea nu are o surubelnita electrica in casa si cumpara anual un bosch d-asta patetic?

    Am pe 2023 o singura comanda eMag, din marketplace, de 77 de lei.

    Nu inteleg de ce se discuta inca despre acest magazin pe aceasta comunitate. eMag este cringe, precum FB si inca mai merge din intertie. Volumele le fac batranii care acum descopera comertul online si vad la TV reclama. Si functionarii de pe la stat, unde nu mai vine bilunar tanti cu plasa de haine si parfumuri “originale”, ci a listat pe marketpleis.

    Altfel, experienta de vanzare si preturile sunt mai bune prin alte parti.

    Daca doar “batranii” si “functionarii” mai cumpara de pe eMAG, tineretul si “altii” de unde cumpara online ? “Dupa” Altex?

    Daca tu nu n-ai cumparat nimic de pe eMAG in 2023, asta nu inseamna ca toata populatia si-a facut cumparaturile la magazinul din coltul satului.

    Sunt peste 600.000 care au abonament eMAG Genius, deci comanda frecvent de pe eMAG, altfel nu ar face sens abonamentul. Plus restul magazinelor si serviciilor din ecosistemul Genius, gen Tazz, Fashion Days, Freshful, transportul gratuit prin Sameday, etc.

    Grupul eMAG mai detine Sameday, PC Garage, Flanco, Flip.ro.

    Dar pentru ca tu nu comanzi nimic de pe eMAG, ramanem cu o singura concluzie:
    “Merge din inertie”, noroc cu “pensionarii”, care acum au descoperit sa comande scutece online.

      (Citează)

  10. alxzen:
    parerea lui arnold despre surubelnita aia:
    https://www.lidl.ro/static/assets/Desktop_2528x640-550146.jpg

    Pacat ca e cu totul alt model. Data viitoare ne mai documentam, cascam ochii si poate nu ne facem de ras.

      (Citează)

    • Romanul: Pacat ca e cu totul alt model. Data viitoare ne mai documentam, cascam ochii si poate nu ne facem de ras.

      romanul analfabet functiona.

        (Citează)

    • Amice nu te mai face de cacao, e suficient. Se vorbea mai sus de o surubelnita electrica /masina de gaurit Bosch ce o sa fie in promo la emag. La care tu ai venit cu un raspuns facand referire la o cu totul alta masina..scuze ca nu intelegem umorul tau elevat – noi suntem mai de la tara. Trebuia sa radem la reclama cu Arnold sau cum se procedeaza de catre astia cu IQ marit?

        (Citează)

  11. dam167:
    E și ăsta un mod de a petrece timpul (a urmări prețurile și istoricul), dar care e de fapt scopul? dacă urmărești un produs 6 luni înseamnă că n-ai nevoie de el. E așa o victorie să pierzi timpul pentru a cumpăra ceva la cel mai mic preț evăr?

    Asta e si ideea. Lasa ideea sarakului ca rateaza oferta vietii lui. Cine are bani il doare fix in p o a lă de reducerile emagului ca doar nu o sa stau eu un an sa nu imi iau niste becuri de exemplu sau sa ma peṣ pe mine ca nu am scutec ca nu cumva sa pierd 100-200-300 lei / an cat 🐈 m a s. ii e reducerea aia.

    Dar na, la pro. stime merg astea şnur. Pana la urma si trump a ajuns presedinte …asta vis a vis de ce intelect domina world wide. Average joe o sa fie intotdeauna average joe si astfel de campanii de marketing asta vaneaza.

      (Citează)

  12. Cum sa cumperi Bosch EasyDrill 1200, 12 V, 1.5 Ah, 1500 RPM, 30 Nm, 1 acumulator, incarcator, cap surubelnita dublu, valiza profesionala, cand poti sa iei asta care e chiar profesionala – https://www.shopexpert.ro/shop/produs/100692/BOSCH-GSR-120-LI-Masina-de-gaurit-si-insurubat-cu-2-acumulatori-Li-Ion-2Ah-30Nm-Valiza-Set-23-accesorii

      (Citează)

    • Știi cum? Făcând un site care funcționează ok, nu mă redirecționează pe homepage când intru de pe mobil pe linkul dat de tine.

        (Citează)

    • Și făcând butoane care fac ceva, nu ca butonul “Produse la preț simbolic” de la shopexpert (oh, the irony), ca să nu mai zic totuși și că vorbim de 199 lei vs. 445 (cu transport).

        (Citează)

    • Vad ca esti campion la comenzi si te si lauzi cu asta, dar esti si tafnos! Pe Windows link ul functioneaza, dar pe tine produsul nu te intereseaza. Te intereseaza forma, nu fondul, prietene. Nu stiu de unde stii ca va fi 199. 199 dai, de 199 o sa ai.

        (Citează)

    • Nicu:
      Pe Windows link ul functioneaza, dar pe tine produsul nu te intereseaza. Te intereseaza forma, nu fondul, prietene.

      Prietene, fa-ti site-ul sa functioneze. E 2023 si te chemi “shop expert” punct ro*. Pe client nu il intereseaza raspunsuri de tip “la mine a mers”, “incercati cu Chrome” etc. Mai ai putin si ma inviti la sediu la Oradea sa iau marfa.

      Nu stiu de unde stii ca va fi 199.

      Scrie pe pagina emag la care trimite acest articol la care comentam noi.

      199 dai, de 199 o sa ai.

      De 199 am nevoie.

      *”Suntem o firma conservatoare care crede in inovatie”. Am ras.

      P.S. In 2022 ti-a scazut cifra de afaceri cu 29% si profitul cu 41%, inteleg ca esti nervos. Poate daca faci un site ca lumea mai cresc cifrele alea.

        (Citează)

    • @Nicu, nu spune nimeni ca nu exista si produse mai calitative la preturi mai mari. Dar unii clienti au nevoie de o masina de gaurit si insurubat care sa ii ajute in cele 2-3 ocazii cand isi cumpara o piesa noua de mobilier. Asa ca pentru aceste persoane nu se justifica o achizitie de 450 lei si este suficient de buna si cea de 200 de lei.

        (Citează)

  13. Iar prostia cu emag care vinde mașini când ei nu le au niciodată în stoc, nici nu trec pe la ei, darămite sa fie facturate de ei.

    Eu sper sa mai iau monede de argint, îmi plac dolarii de argint care se vând de BF.

      (Citează)

  14. Un fier de calcat bun? Ca ma freaca nefasta la icre sa iau asa ceva. Ceva la max 4 mil. Poate pica ceva la blecfraidei.

      (Citează)

    • Statie de calcat! Renunta la fier si fa-i viata mai usoara.

        (Citează)

    • Cauta statie de calcat si o sa te iubeasca nevasta…vezi ca si exemplu Heinner HIS-D3006V sau Daewoo DSS250 care il gasesti cred pe la 360 lei

        (Citează)

    • Taman ce-am dus o statie de calcat tefal la tara si-a zis ca nu mai vrea asa ceva. Ocupa loc, greu de manevrat, incomoda.

        (Citează)

  15. Plasat comanda la 15 Pro pe 21 octombrie. Nici pana azi nu am primit niciun email. Dupa ce am vazut ce poze scoate jucaria intr-o sala de teatru… am anulat. Pe banii mei si pe muzica mea nu mi se pare normal sa astept atat dupa o confirmare, mai ales dupa produsul in since. Care costa 60 de milioane, dă ce mă întrebi? Ceea ce vreau sa spun este ca imi iau un VORTEX smart la 800 de lei si Black Friday over. Si nu de la eMag, in ultimii ani Altex a fost mult mai forta decat marele retailer onlain.

      (Citează)

  16. tu care esti asa tehnic in tot ce povestesti, na ca ti-a scapat si putin umor ”categoria produselor tezaurizabile în burtă”

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus