un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 20 octombrie 2023

20 Oct 2023  ·

ȘTIRI  ·

16 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Pe lângă: aceasta ar putea fi racheta defectă care a explodat peste spitalul din Gaza. Între 100 și 500 de oameni au murit în curtea spitalului, în funcție de ce sursă citești.

  16 comentarii

 1. Recomandarea unei stiri nu e musai spam, sa nu exageram.

    (Citează)

 2. Radu, dc nu il banezi pe nenea asta care da linkuri de pe site ul lui peste tot?

    (Citează)

  • Pentru că nu citește comentariile :D

     (Citează)

  • Acesta este un articol doar cu linkuri. Chiar nu contează una și în comentarii. Eu apreciez treaba pe care o face Bogdan pentru ieșeni, ar fi bine dacă toate orașele mari ar avea vreun site de acest gen.

     (Citează)

  • Ăla nu e site, e google spam. Și în Iași cred că se aplică aceeași definiție. În fine, o mână spală pe alta, pesemne.

     (Citează)

  • Asta voiam să zic și eu: fiind din Iași, găsesc utile știrile lăsate de el prin comentarii.

     (Citează)

 3. sunt curios dacă locația Nokia din Timișoara va fi afectată

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus