un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 16 octombrie 2023

16 Oct 2023  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

  14 comentarii

 1. Se implinesc 2 ani de cand n-am comandat prin Freshful! 🙂

    (Citează)

 2. Nimic ca se inchide Filelist?

    (Citează)

  • E prima oara cand aud de ei. Dar vad tot netul romanesc e in depresie pe tema asta. Se dadea miere de salcam bio moaca acolo?

     (Citează)

  • E cel mai mare tracker intern. Ai trăit în grotă până acum, dr love…

     (Citează)

  • 99.99% sigur esti din generatia Netflix… Pt cultura dvs, inainte de asta a existat DC++/ODC pe DialUp(era o vreme in care lasai la descarcat un film de pe o zi pe alta, uneori putea sa dureze si 2 zile ca sa vezi un film) si mai tarziu torrente. Epoca torentelor a apus odata cu aparitia serviciilor de streaming online odata cu cresterea puterii de cumparare. Probabil daca salariul minim ramanea la nivelul de acum 20 de ani inca mai foloseam Filelist si in prezent. Eu unul, inca mai foloseam Filelist pt a descarca filme care nu le gaseam pe Netflix, HBO, Amazon, Disney+(inca nu am Apple). Daca fac un calcul si ma uit la continuntul de pe FileList realizez cat de prost sunt…

     (Citează)

  • Ieri a fost o zi neagra in online-ul romanesc…iar in ianuarie o fi si mai neagra…

     (Citează)

 3. Vezi ca apare ceva spam in rss feed. Cand dau click pe blogul tau pe feedly apare o postare de la equinix metal – sponsored. Cand dau click e blocat de ublock.

  uBlock Origin has prevented the following page from loading:

  https://srv.buysellads.com/ads/click/x/GTND42J7CABD4K3YCWBLYKQNF6SIC23MCASI5Z3JCYAIK5QNCVYDV53KCYYDE2QYCEYD42JJCYYDT23MCE7DTK7KC6SDL27WCKAIKK3EHJNCLSIZ?segment=tag:marketing;tag:design;tag:photography;tag:comics;tag:business;tag:culture;tag:writing;tag:seo

    (Citează)

 4. “reducerile de la freshful”, o poveste frumoasa. au niste preturi de te doare mintea, laptele costa 7.5 lei la Profi, la ei e 9.8 Ron.

    (Citează)

 5. Salutare, te citesc de multa vreme si observ ca incepi sa folosesti titluri de genul “Ar putea”, mi se pare cel putin de porc, un fel de a spune, uite link-ul, dar nimic nu e sigur, daca nu se intampla, nu dati vina pe mine.
  Fie vii si dai stirea dupa ce s-a intamplat “Apple a lansat iPad xyz”, fie hai cu stirea dinainte si spui “Apple va lansa saptamana asta iPad xyz conform zvonruilor ….”

  iOS 17.1 ar putea ……

  my2cents

    (Citează)

 6. iPad mini are nevoie de un Oled.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus