un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Finestore anunță primele detalii despre Black Friday 2023

23 Oct 2023  ·

FOOD & LIFESTYLE, PUBLICITATE  ·

12 comentarii

Finestore va organiza Black Friday începând cu 1 noiembrie și va ține toată luna noiembrie, a anunțat magazinul.

Sunt curios ce discount vor acorda atunci. Nu de alta, dar acum încă puteți profita de 20% reducere la orice comandă folosind codul OCT20. Din ce-am înțeles eu, de Black Friday foarte multe produse vor avea un discount față de prețul de listă, plus reducere generală cu coduri de reducere.

Vor fi mai multe coduri de reducere de-a lungul lunii, abonați-vă la newsletter pentru a le afla. Finestore aproape întotdeauna anunță coduri de reducere mai mari prin newsletter decât pe site, fiind metoda lor de a oferi ceva în plus clienților fideli. Uneori le-am mai pus eu prin știrile zilei pentru că le-am aflat din astfel de newsletter-uri.

Cele mai mari reduceri probabil că vor fi la brandurile speciale aduse de Finestore, precum June, Foss Marai, Masi, Clase Azul, Gosset, Ronco di Sassi, Matusalem și altele. Sunt băuturi foarte bune. Gosset este cel mai vechi producător de șampanie. Foss Marai face prosecco foarte bun, iar Clase Azul tequila de top în sticle.

Eu aștept Black Friday ca să văd la ce preț ajunge noul gin de la June, un brand franțuzesc. Finestore vindea până acum două ginuri June, unul aromat cu fructe roșii și altul cu pere. Ambele foarte bune, în special pentru un gin tonic de relaxare. De câteva zile a apărut în magazin și un June de pepene, pe care sunt curios să-l încerc. Poate și un Clase Azul, cu o reducere consistentă…

Vedeți că în secțiunea Contul Meu de pe site există și o listă de băuturi favorite. Eu am 58 de băuturi în ea, puse de-a lungul timpului acolo. Pe unele le-am cumpărat și au devenit preferatele mele. Pe altele vreau să le cumpăr cândva și le mai monitorizez prețul.

    12 comentarii

  1. Iti poti da seama cand sunt reduceri pe bune, daca cineva tine o luna de zile o campanie care se presupune ca are cele mai mari discounturi din tot anul. Numai opere de caritate in tot comertul din Romania.

      (Citează)

  2. Mda, preturile la ce urmaresc eu vad ca sunt simtitor peste Emag si Kaufland.

      (Citează)

  3. treziti-ma cand ajunge balvenie sub 200lei.

      (Citează)

  4. M-am apucat sa joc inca o runda de “Cu cat sunt mai scumpe bauturile reduse de la Finestore decat cele din Olanda”, dar am vazut ca Gall&Gall are oferta la Ardbeg.

      (Citează)

  5. Coșul cadou cumpărat anul trecut cu 140 lei acum este 196 lei, creștere de 40%

      (Citează)

  6. De BF la fine store vor fi preturi de Carrefour.

      (Citează)

  7. Eu urmaresc Frapin de ceva vreme, il beau de cand era 130 lei, a fost multa vreme 150 anul asta. Sunt curios cat urca pretul inainte de “reduceri”. Momentan e pe la 190, probabil de BF o sa ne arate un 200 si ceva taiat si un spectaculos 170 lei

      (Citează)

  8. Depozit nou, investitie. Tre sa scoata banii de undeva.
    Si apropo de reducerile sufletului, zilnic sint bombardat fie pa online, fie pa strada, fie in magazine, peste tot peste tot….. cu oferte. Care-s oferte numai din vorbe, ca cine mai stie niste preturi isi da seama ca-s vrajeli.
    Ieri intrai intr-un kenvelo si ma uitam la niste nadragi si hop, o piticanie langa mine…ati vazut promotia noastra, la 5 cumparate primiti 1 gratis, nujtu ce îndruga acolo c-am tulit-o rapid.

      (Citează)

    • Asta este ce meritam… ca popor.
      Cand ANPC a amendat anul trecut jumatate din magazinele mari pentru reduceri false de Black Friday, o multime de clienti au interpretat ca fiind cel mai slab Black Friday pentru ca nu mai vedeau ei afisat -50%, -70%, -90%.
      Si am avut cateva cunostinte care chiar au criticat ANPC-ul pentru ca nu ii lasa pe saracii comercianti sa isi faca treaba.

        (Citează)

  9. Andrei:
    Iti poti da seama cand sunt reduceri pe bune, daca cineva tine o luna de zile o campanie care se presupune ca are cele mai mari discounturi din tot anul. Numai opere de caritate in tot comertul din Romania.

    Excelent răspuns.
    Asta e din categoria “mulți văd, puțini pricep” :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus