un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Trofeul Super Bowl vine la București și cum puteți câștiga bilete la un meci NFL de top

7 Sep 2023  ·

GÂNDURI, PUBLICITATE  ·

8 comentarii

Scriu pe blog despre Super Bowl încă din 2011. Nu știu anul în care am început să mă uit la acel meci de fotbal american. Chiar și în acel articol scriu că făceam asta deja de ceva vreme.

Este primul an în care pot să scriu și o veste bună pentru fanii români ai acestui sport: trofeul Super Bowl vine la București și va fi expus aici în perioada 8-10 septembrie. În plus, puteți câștiga bilete VIP, cu tot cu cazare și transport, la meciul demonstrativ dintre Kansas City Chiefs (!) și Miami Dolphins, care va avea loc în noiembrie la Frankfurt.

Visa face toate aceste lucruri posibile. Visa este partener al NFL încă din 1995 și ei aduc pentru prima oară trofeul campionatului la București. Oficial se numește trofeul Vince Lombardi, după numele antrenorului care a câștigat primul Super Bowl în 1967, dar toată lumea îi spune trofeul Super Bowl pentru că este acordat în fiecare an echipei câștigătoare a celui mai important meci din SUA.

Trofeul va fi expus în perioada 8-10 septembrie la București, la Muzeul Fotbalului din Centrul Vechi. Puteți să mergeți să-l vedeți acolo. Eu voi merge, vreau să văd trofeul pe care altădată l-au ridicat Tom Brady, Peyton Manning sau Gronkowski.

NFL-ul organizează anual și meciuri în Europa, apropo. Anul acesta au loc 5 astfel de meciuri, trei în Londra pe Wembley și alte două pe stadionul din Frankfurt.

Puteți câștiga bilete VIP la meciul din Frankfurt. Acolo vor juca Kansas City Chiefs cu Miami Dolphins. Chiefs este poate cea mai puternică echipă americană în acest moment, fiind câștigători ai Super Bowl-ului desfășurat în februarie anul acesta. L-au mai câștigat și în 2019 și au jucat, dar pierdut finala, în 2020. Fundașul lor, Patrick Mahomes. are un contract de 500 de milioane de dolari până în 2031.

Visa, în parteneriat cu BRD, oferă două pachete VIP la acest meci. Pachetul include transport pentru 2 persoane, cazare, acces la meci, chiar și un card prepaid Visa cu bani pe el. Pachetele pot fi câștigate prin tragere la sorți de către cei care, până la data de 5 octombrie 2023, își deschid la BRD un pachet de cont curent Card Gold, care include un card Visa Gold de debit și mobile banking.

Regulamentul campaniei spune că valoarea unui astfel de premiu este de aproape 30.000 de lei. În plus, alți 10 câștigători vor primi câte un ceas Garmin Venu 2 Plus. Altfel spus, dacă vă gândiți să deveniți clienți BRD, faceți-o până la 5 octombrie, poate câștigați și pachetul de meci.

Muzeul Fotbalului se găsește pe str Gabroveni nr. 24. Trofeul Vince Lombardi va fi expus la etajul 4.

    8 comentarii

  1. iar de aici puteti cumpara biletele de acces in muzeu, ca nu cred ca e gratis doar ca aduc un trofeu NFL :)

    https://footballmuseum.ro/bilete/

      (Citează)

  2. Remington Steele

    07/09/2023 la 12:25 PM

    Meciul ăla din noiembrie de la Frankfurt nu e deloc demonstrativ. E meci oficial NFL din runda a 9-a.

      (Citează)

  3. nobody cares

      (Citează)

  4. Nu pot intelege asta cu “sa vad lucrul X pe care a pus mana marele Y”.
    In esenta nici nu conteaza trofeul fizic, dupa cum Cupa Mondiala poate fi o bucata de lemn (ca sa nu spun altceva) uscat la soare sau o bucata de aur, efectiv trofeul fizic este irelevant.

      (Citează)

  5. da, ca romanul e si interesat de Superbowl

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus