un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 7 august 2023

7 Aug 2023  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante trei știri:

Altele:

    11 comentarii

  1. YouTube enhanced my ass, ma uitam ieri la niște clipuri și am crezut ca au pornit pe 480p dar ce sa vezi, erau full-HD dar nu “enhanced”

      (Citează)

  2. Cele mai importante 3 stiri sunt 4. E drept ca doar 3 sunt despre Apple.

      (Citează)

  3. Fuck iphone de 15milioane ori, mizeria de sistem iar a luat-o pe aratura azi. Adica de dimineata nu mai recunoastea pinul de lock screen, l-am lasat in pace ca aveam ceva alta treaba si 20 min mai tarziu mgam trezit cu balaria resetata complet la setari din fabrica. S-a ff tot. Jeg de os, e a 15-a oara cand nu pot citi un email ca..na wifi, ba aplicatii, ba ecran, ba baterie, ba update-uri.
    Efectiv nu inteleg cum cineva poate fi atat de bou si sa plateasca repetat mii de eur pe basini care nu sunt nici la nivelul unui huawei ori samsung iesit pe piata cu ani in urma.
    Dar da vin cu inovatii, scapa de porcaria de conector lightning, am deja o plasa de cabluri care nu mai merg (si nici unul usb-c defect, mda, coincidenta)

      (Citează)

    • Sa nu spui ca ti s-au stricat cablurile de incarcare pentri iPhone fiindca vin fanii Apple si iti spun ei ca in teorie mufa lightning este mai rezistenta decat usb-c. Si insista cu aceasta teorie chiar daca le arati ca in practica majoritatea cablurilor de la Apple nu rezista nici macar un an.

        (Citează)

    • Teoretic mufa lightning este mai rezistentă, că are metal în centru, nu plastic ca la usb-c. Dar se strică apoi cablul, nu mufa :P

        (Citează)

    • Credeam că am lămurit-o pe asta cu cablurile – sunt doar din cauciuc, fără PVC, asta le face mai puțin rigide decât altele. Așa că țin în funcție de cât tragi de ele – pe unii nici măcar 1 an, pe alții 5.

        (Citează)

    • Îl ții tu greșit în mână.

      Offtopic, ziceam că un shortcut îmi dă eroare (deși funcționează) și cineva mi-a zis să încerc stop and output. Am încercat. N-a rezolvat problema.

        (Citează)

    • E o setare (la Face ID la astea mai noi, probabil la fingerprint la modelele mai vechi) prin care revine la setările din fabrică după 10 încercări nereușite de passcode – probabil că o ai activă. Dezactiveaz-o dacă crezi că mai mult te încurcă.

      Nici eu nu înțeleg cum mai putem fi unii abonați Orange după ce, pe vremea când era Dialog, l-au păcălit pe Gaelex. Dar aici suntem.

        (Citează)

  4. Planeta are mai multe miliarde de prosti pe ea, dar macar stim de unde gasim primul miliard cu care sa incepem epurarea.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus