un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 4 august 2023

4 Aug 2023  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante trei știri:

Altele:

Unii pliază de multe ore live pe YouTube un Samsung Flip 5 și un Moto Razr 40 Ultra. Au ajuns pe la 100.000 de plieri. Mi se pare inutil exercițiul. Important este după câte plieri de utilizare normală se strică un telefon, nu în aceeași zi.

  12 comentarii

 1. Cătălin Tănase

  04/08/2023 la 8:25 AM

 2. Your dad jokes… you’re getting there. :))

    (Citează)

 3. Câtă șpagă își ia buyerul din pcgarage de toate “cadourile” sunt de la același importator și distribuitor?

  A câta oară reușește ING să dubleze tranzacții?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus