un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 30 august 2023

30 Aug 2023  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Wonderlust este un termen care ar putea fi tradus prin “dorință de aventură, de descoperiri uimitoare”.

  4 comentarii

 1. Se poate juca online la Loto si prin aplicatia Amparcat.

    (Citează)

 2. Strategy https://store.steampowered.com/category/strategy

  Check out some of the many Strategy titles on Steam by exploring the sub-genres below. Each one lets you narrow it down by games offering discounts, demos, or even those that are VR or Great on Steam Deck.

    (Citează)

 3. Mersi pt linkul loteriei, ii ratasem promovarea. Si pe amparcat chiar nu faceam cont doar sa joc, si astept de vreo 20 de ani sa pot baga numerele online 😊

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus