un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 29 august 2023

29 Aug 2023  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Pe lângă: Mai știți când tot ziceam eu că Poliția nu face nimic? Păi în Constanța chiar nu făcea nimic! Meanwhile, o șoferiță drogată a omorât un copil de 3 ani în Brăila, iar un șofer beat și drogat a lovit mai multe autoturisme în Arad. Un drogat a furat o mașină și a accidentat un pieton și a lovit alte mașini în Timișoara. Asta în ultimele 3 zile.

    8 comentarii

  1. Politia sta cu radaru. De 2 ori am dat de ei in weekendu asta. Va dati seama ce munca, stau in cur pa scaun si asteapta sa faca aparatu “piu piu”. Greu de tot.
    P.S in ambele situatii baetii erau pa teren dimineata pa racoare. Va dati seama ce trafic era la orele alea in weekend….cateva masini. Si zonele unde stateau erau pline de pietoni, posibile victime ale vitezomanilor: autostrada si baza unui pod in afara localitatii. Si apoi se mira de ce-i injura lumea.

      (Citează)

    • Nu pe politisti ar trebui sa-i injuri. Nu sunt ei de vina pentru ce se intampla, de vina este sistemul legislativ sub care ei opereaza. Solutia pentru romania: sa permita politistilor montarea radarelor pe masini neinscriptionate si pus camere de viteza pe drumurile principale.

        (Citează)

  2. Eu m-am saturat sa fac sesizari la Politie privind drogatii din zona, le-am dat si numarul masinii in care mai dorm, clar dealerul lor e tot pe aici, mai multe nu stiu ce sa fac, dar m-am saturat sa vad drogati dormind langa bloc si injectandu-se in mijlocul zilei, imi e teama cand ies cu copilul de 2 ani. Drogatii astia au furat si telefonul unei doamne din zona si au spart geamurile unui 5togo.

      (Citează)

  3. Să te referi la Garmin ca fiind “The fitness company”…

      (Citează)

  4. Nothing OS 2 este disponibil pentru Nothing Phone 1.
    La mine inca nu a aparut update-ul pe telefon, tocmai am reverificat. Din experientele anterioare ajunge in 1-2 saptamani de la primul anunt. Exista optiunea download manual si activat “offline” (adica fara Over the Air update) dar nu cred ca merita sa-mi bat capul.

    Partea faina – oamenii sunt seriosi cu softul lor, stiu de un singur bug care a scapat in Release-ul pentru public. Nu ca la aia cu marul …

      (Citează)

  5. Realme GT-ul a fost cea mai buna achizitie din ultimul timp, altfel sa stii ca esti pe 10% baterie dimineata, dar macar se incarca in cat timp umbli pe la baie (16 min a fost minimul).

      (Citează)

  6. Orice accident, se confisca masina. Daca nu poti opri infractorii, macar sa ii lasi fara instrumentul cu care au comis-o.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus