un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 28 august 2023

28 Aug 2023  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Pe lângă: Filmul Dune, partea a doua, a fost amânat pe martie 2024.

    5 comentarii

  1. Am fost interesat sa cumpar un Zenfone datorita marimii in primul rand dar mereu am renuntat la idee din cauza ca nu ofera decat 2-3 ani de Android updates iar in aceeasi bani am luat Samsung care oferta 4-5 ani.

      (Citează)

    • Yep, sunt în aceeași situație, după Pixel 4a, care e mic și cu soft curat, am luat un Pixel 7a care mi s-a părut mare și greu, l-am returnat.
      Ma tentează un Zenfone sau un Samsung, dar urăsc UI-ul Samsung, dupa atâția ani cu Pixel-uri.

        (Citează)

    • Eu încă stau pe pixel 3, nu prea am ce cumpăra altceva mic și la fel de bun pe foto. Vezi că ZenFone are camerele slabe rău față de ceea ce ești deja obișnuit de la pixel. Dacă iei Samsung ai grijă să setezi ecranul pe modul natural, altfel îți vor rupe ochii culorile suprasaturate cu care vine presetat orice Samsung…

        (Citează)

    • Între Zenfone 10 și S23, lăsând la o parte interfața și update-urile, aș alege S23 pentru că are baterie mai bună (pentru mine asta contează mai mult decât orice). Interfața probabil e mai bună la Asus dar update-urile sunt mai multe și mai rapide la Samsung.

      Vine curând Xperia 5 V. Ca de fiecare dată, sper că o să fie ce trebuie dar parcă văd că aștept degeaba și va fi și scump și cu alte minusuri. Cam cum așteptăm unii să ia un titlu Ferrari.

        (Citează)

    • O sa fie scump si fierbinte. La propriu :)

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus