un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 25 august 2023

25 Aug 2023  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

Știri despre România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Pe lângă: Ciolacu își asumă răspunderea pentru măsuri fiscale. Zice asta de parcă ar avea vreo reputație importantă sau vreo carieră uimitoare pe care și-o riscă astfel.
Subway, care se pare că era afacere de familie, a fost vândut unui fond de investiții.

  5 comentarii

 1. Aia cu asumarea raspunderii este fix frectie la picior de lemn.

  Si daca masurile fiscale se dovedesc a fi un dezastru ce se intampla? isi da demisia? vine cu bani de acasa? isi face seppuku?

    (Citează)

  • ar fi fost misto sa fie asa

   asumarea raspunderii inseamna ca intreg pachetul de masuri va trebui votat asa cum este redactat, fara sa i se poata aduce amendamente sau dezbatut in parlament

     (Citează)

  • Si ca opozitia are posibilitatea de a depune motiune de cenzura care, daca trece la votare, duce la picarea guvernului. Din pacate insa, componenta parlamentului este majoritara PSD+PNL, iar opozitia este aproape inexistenta si extrem de diluata.

     (Citează)

 2. Îmi place ca avem acum secțiune dedicata Știri din România.

    (Citează)

 3. Nimic despre Ahsoka pe Disney+?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus