un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 15 august 2023

15 Aug 2023  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Cele mai importante știri:

Altele:

Pe lângă: inflația a scăzut sub 10%. 4 persoane decedate în valuri pe litoral, din care 3 în Mamaia.

    8 comentarii

  1. Si Microsoft o ia pe drumul inovarii prin a adauga noi emoticoane si teme cu culori vii :) Adevarat progres tehnologic.

      (Citează)

    • si daca il lasau cu interfata de acu 20j de ani, se trezea iar iulica: “su stie astia domne sa faca ei o interfata corenta cap-coada”… roman romanind – daca se face, de ce se face. daca nu se face de ce nu se face….

        (Citează)

    • Cred că o dată pe lună(poate exagerez dar înțelegi idea) vad aici știri legate de emoticoane, deci nu pot sa nu fiu de acord cu @Iulian

        (Citează)

    • Emoticoane cred că adaugă ăia de se ocupă de Unicode. Și Apple 🍎, dar probabil merg doar pe Apple. Am început să le folosesc și eu uneori ca mici semnale vizuale într-un text mare.

        (Citează)

  2. (1): eu nu inteleg cum Chrome Android inca nu suporta extensii nici acum… Zici ca o fac intentionat fiindca primele adaugate ar fi uBlock / AdblockPlus :))

      (Citează)

  3. ce buna ar fi extensia session buddy pe android.

    brave parca nici acum nu are save, bookmark all opened tabs, export.

    dafaq .. pt mii .. de taburi deschise cum le pun la pastrare? debug de pe pc prin tcpip cu obtinere json si extragere linkuri din el .. ei hai .. brave tot ii da in tickete ca siguranta ca poate ca draci ca laci .. bine ca in bromite se poate ..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus