un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 14 august 2023

14 Aug 2023  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    9 comentarii

  1. Atât de compatibile sunt încât încă nu au rezolvat bug-ul care nu lasă pc-ul să intre în stand-by automat dacă ai controller-ul conectat.

      (Citează)

    • Am avut acum cativa ani o tastatura Microsoft, care s-a defectat in timp record. De atunci, sa nu mai aud de ei.

        (Citează)

    • Atat de misto ca sunt jocuri care nu detecteaza alte controlere daca nu sunt cele oficiale

        (Citează)

    • Microsoft Wired 600 mi se pare cea mai buna si mai ergonomica tastatura pentru activitati de tip Office. Si nici nu am avut ghinionul sa se strice prea repede.

        (Citează)

    • Eu folosesc de când a apărut MS Sculpt Ergonomic Desktop de cel puțin 5 ani, unu acasă și unu la birou și merg perfect

        (Citează)

    • Nu mai contează, parcă Microsoft renunțase la periferice care nu sunt pentru Surface, nu?

        (Citează)

  2. Andrei I:
    Eu folosesc de când a apărut MS Sculpt Ergonomic Desktop de cel puțin 5 ani, unu acasă și unu la birou și merg perfect

    Confirm, Sculpt confort desktop, sunt la al doilea – l-am pensionat pe primul dupa vreo 6 ani

      (Citează)

  3. La stirea cu duster, astept cocalarii de serviciu sa inceapa cu…e submotorizata boss, are tabla proasta, e asa si pă dincolo, nu se compara cu un x5 fuleanu din 2008.
    Cat despre t-roc eu nu pricep neam cum cere vw atatia bani pe porcaria aia. Arata ca un sandero, are motor de 1 l (110 cp) si cel mai ieftin troc costa mai mult decat cel mai scump duster (varianta extreme de 1.3 l 150 cp si 4×4). Tre sa te fi traznit damblaua sa-ti iei trocu ala in loc de duster. Si totusi barbie are incasari record….

      (Citează)

    • Blackskull: La stirea cu duster, astept cocalarii de serviciu sa inceapa cu…e submotorizata boss, are tabla proasta, e asa si pă dincolo, nu se compara cu un x5 fuleanu din 2008.

      Dar ce contează? Mereu vor fi astfel de opinii despre orice subiect. Ție n-ar trebui să-ți mese, cred că nici celor de la Dacia nu le pasă pentru că au destui posibili cumpărători între cei fără preconcepții sau ură pe orice este românesc.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus