un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 31 iulie 2023

31 Jul 2023  ·

ȘTIRI  ·

20 comentarii

Din România:

  • Am văzut joburi noi la eMAG pentru marketplace, dar în poloneză. Mă întreb dacă se pregătește extinderea marketplace-ului cumva și în Polonia.

Cele mai importante:

Alte știri:

Pe lângă: peste 500.000 de români au trecut prin vămi în 24 de ore. Încep știrile cu cozi de câteva ore la vama cu…

    20 comentarii

  1. 550 de mii de idioti cu mintea slaba care se duc cu turma pentru ca nu sunt in stare de un gand independent.

      (Citează)

    • De ce idioti? Poti sa detaliezi?

        (Citează)

    • N-as folosi chiar cuvintele astea, dar in mod sigur sunt perioade mai bune să-ți faci concediul.

        (Citează)

    • Sunt persoane in Romania care primesc concediu mai mare doar in august. In rest maxim o zi. Sunt persoane din afara Ro, care la fel au concediu doar in august.

        (Citează)

    • partuial de acord
      cand faci drum de 1000+ km, trebuie sa te informezi si sa iti gandesti strategic traseul – cand pleci, pe unde te opresti, (in cazul granitei ro-hu) pe la ce ora ajungi si pe unde treci

      acum un an jumate, cand se statea 3-6 ore la vama la Nadlac de Craciun, eu am mers la Varsand si am stat zero minute (am pierdut jumate de ora ca nu am mers pe autostrada, dar am iesit pe castig)
      trebuie sa sti sa eviti momentele problematice in cateva locatii, gen Viena, Passau, Budapesta etc

        (Citează)

    • Classic ragebait comment de la cel mai obosit troll.

        (Citează)

    • Pentru ca se duc in aglomeratie de fiecare data in aceleasi destinatii, pentru ca nu sunt in stare sa se planifice sa plece la un 4 dimineata la drum ci doar de pe la 10-12, pentru ca dupa aia se plang in fiecare an de aceleasi probleme…

        (Citează)

    • “Iar s-au trezit toți idioții odată cu mine şi tre să stau cu ei la coadă”

        (Citează)

    • Genial Gaelex. Ce o sa zici cand iti urmeaza toti sfatul si se trezesc la 4 niata. Sau cand iti dai seama ca nu din bucuresti pleaca toti, din alte zone ale tarii se pleaca noaptea.

        (Citează)

    • Nu prea sunt multi care se trezesc o data cu mine, asa ca nu imi fac griji ca eu as sta la coada mai mult decat e cazul.

      Care “toti” sa imi urmeze sfatul?

        (Citează)

  2. Cand va folosi Apple titan, vor fi 2 mii de euro telefoanele. Nu ca ar mai fi mult pana acolo.

      (Citează)

  3. Iphone va avea un buton schimbat si alt port de incarcare…. si zici ca vor fi multe schimbari.
    Flip 5 a venit cu ecran mare la exterior, alta balama si in sine e un concept ce va aparea la apple peste 6 ani… dar acolo ai zis ca sunt update-uri mici.
    C’mon Radu..

      (Citează)

    • Apple ne-a obisnuit sa ne vanda in fiecare an acelasi telefon, asa ca update-uri minore sunt considerate schimbari radicale. De exemplu una dintre marile noutati in iOS 17 este ca cei care folosesc doua SIM-uri pot alege de pe ce SIM sa initieze un apel catre un numar care nu este in agenda. #mindblown

        (Citează)

  4. Voiam și eu să văd cum a reușit Intel performanța de a reveni la profit, dar am aflat în schimb că Mazda scapă de MX-30. Adică același lucru pe care l-aș fi aflat dacă dădeam click pe link-ul “Mazda elimină din gamă modelul MX-30”

    Radu, cum a revenit Intel la profit?

      (Citează)

  5. MAZDA are reclame agresive peste tot, au platit “jurnalisti auto” si toata lumea zice de rau si pac..in acelasi timp articol ca o omoara.wtf??

      (Citează)

  6. Mazda tocmai a scumpit masinile de la 1 iulie. S ar putea sa nu mai iau CX 5, la care au mai adaugat vreo 2 mii de euro. In schimb, vad ca s au ieftinit putin Toyotele.

      (Citează)

    • De la hibrid sa fie mai scump oare?
      Ultima oară ajungea la 42-43k un CX5 full. RAV4 incepe pe la un 50k.

        (Citează)

  7. Marketplace-ul merge in Polonia. E un PFA polonez care vinde scule Parkside si alte cateva campanii care vand Arduino si alte minuni.

      (Citează)

  8. E sfârșitul zilei și link-ul ăla de la Intel e tot greșit.

    Baftă la noul loc de muncă, Radu. Poate faci un articol despre el.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus