un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

PlayStation 5 pornește acum de la 2.500 lei în ofertă specială

4 Jul 2023  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Sony a anunțat ieri că în perioada 1-15 iulie consolele PlayStation 5 au preț special și reducerile sunt deja active în magazinele din România. Consola PS5 cu unitate optică are un preț de 2.499 lei, cel mai mic preț la care am văzut-o eu de la lansare încoace. În ultimele luni abia începuse să se găsească la prețul recomandat de aproximativ 2800-2900 lei, iar pe 2 iunie 2023 scriam că am văzut consola la 2.781 lei, cel mai bun preț de până acum.

eMAG pare că a mers all-in cu reducerile și oferă așa:

PC Garage are aceleași preturi pentru consola PS5 standard și pentru pachetul PS5 plus GoW: Ragnarok.

Găsiți ofertele și la Altex, unde este și un pachet de PS5 plus jocul Final Fantasy 16. Orange este un alt partener oficial PlayStation, dar când am scris eu articolul nu aveau consola. Flanco are în schimb același preț ca ceilalți.

Modelul Digital Edition a mai fost la 2.300 de lei la ultima campanie de reduceri de acum câteva săptămâni, dar consola cu unitate optică nu cred că am mai văzut-o la acest preț. Cred că cei de la PlayStation au simțit bine că a început vacanța de vară și merge un discount la console. Mai cred și că stocuri sunt suficiente, așa că probabil puteți cumpăra de la magazinul vostru preferat.

Mă întreb dacă reducerile acestea deschid oficial perioada când consola va scădea treptat la preț sau va fi disponibilă în astfel de oferte speciale. Poate ca de Black Friday va fi o surpriză frumoasă pentru cei care sunt rapizi la dat refresh dimineața.

    6 comentarii

  1. Nu am vazut inca articolul despre ultima cursa de Formula 1, pe ala il astept cu mare nerabdare :))

      (Citează)

  2. Oferta speciala la 1700 lei sau ?

      (Citează)

  3. Nu mi se pare un pret special, ci ala e pretul de lansare…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus