un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 30 iulie 2023

30 Jul 2023  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Discuție despre ce părea normal în copilărie și ca adult ți-ai dat seama că este greșit. Mulți oameni cu copilării nasoale, inclusiv care credeau că bătaia zilnică este ceva uzual, la fel și bullying-ul.

Un clip cu friendly-fire din 1991. Un Apache trage asupra a două vehicule tot americane, omorând doi soldați.

Povestea fotografiei Whipped Peter, una dintre cele celebre din istoria fotografiei.

Jean Todt și Michelle Yeoh s-au căsătorit. Sunt logodiți din 2004 :| Todt a fost CEO al Ferrari F1 acum niște ani, îl știți din transmisiunile curselor.

Ce se mai întâmplă cu reconstrucția catedralei Notre-Dame din Paris.

15 filme populare cu final neașteptat. Multe spoilere, pentru că sunt povestite finalurile. Și da, Al Șaselea Simț și Fight Club sunt în listă.

Modă nouă pe TikTok: oameni care se comportă precum non-playable characters din jocuri video, adică fac gesturi repetitive, spun aceleași lucruri etc.

Margarita cu piersici. Aș bea așa ceva, I love margaritas!

5 cocktailuri cu rom:

5 hoteluri all-inclusive din Caraibe. 20 de lucruri de făcut în Portimao.

Mulți americani fac alergie la carne după ce sunt înțepați de anumite tipuri de căpușe. I hate căpușe.

Unelte utile în bucătărie. Caut și eu un fel de suport pe care să pun o lingură murdară de sos, după ce o scot din oală. Sfaturi pentru gătit pui.

Astăzi are loc cursa de Formula 1 de la Spa, începe la ora 16. Ieri a avut loc Sprintul, a câștigat Verstappen în fața lui Piastri.

    7 comentarii

  1. Am eu un suport pentru lingură. E o farfurioară mică.

      (Citează)

  2. Caută suport lingură gătit. Ai să găsești de ceramică sau din plastic diverse. Dacă merge și la mașina de spălat înseamna că e perfectă.

      (Citează)

  3. “ Caut și eu un fel de suport pe care să pun o lingură murdară de sos, după ce o scot din oală.”
    Ii zice “farfurie” in limbaj uzual.

      (Citează)

  4. Eu folosesc acest suport metalic inoxidabil, se poate curata la masina de spalat vase si pot propti pe el si capac de la tigaie sau oala.
    https://www.emag.ro/suport-ustensile-bucatarie-din-inox-bellfyd-pentru-lingura-si-capac-cadou-6-plicuri-benzi-albire-dinti-sku1019/pd/DZ7LW5BBM/

      (Citează)

  5. Poti folosi niste ustensile de la Joseph&Joseph daca vrei sa fii fancy, stau ele in sus si nu mai ai nevoie de suport: https://www.bonami.ro/p/set-ustensile-pentru-bucatarie-joseph-joseph-elevate

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus