un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

N-ai zice asta, dar Zuckerberg este foarte în formă

2 Jun 2023  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

16 comentarii

Mark Zuckerberg pare un tip subțirel, poate chiar ușor plăpând. Se pare că nu este. Pare genul care se antrenează ca să fie în formă pentru o apocalipsă zombie.

Știu că au mai apărut imagini cu el făcând sporturi extreme. Cu altă ocazie parcă se lupta în ring cu cineva.

Uitați ce zice acum. Cu ocazia Memorial Day la americani, Zuckerberg a făcut The Murph Challenge, un regim dur de antrenament numit după locotenentul Murphy. Murphy a fost un Navy Seal, erou în Afganistan, decedat acolo într-o luptă pentru care i-a fost acordată ulterior Medalia de Onoare.

Anyway, Zuckerberg a făcut the Murph Challenge, care este așa: alergi o milă, apoi faci 100 de tracțiuni, 200 de flotări și 300 de genoflexiuni, apoi alergi din nou o milă. În tot acest timp porți o vestă care cântărește vreo 10 kilograme.

Zuckerberg a făcut asta în 40 de minute, un timp considerat foarte bun pentru că se poate compara pe site-ul oficial cu zeci de mii alții care fac același lucru. Și copiii săi fac ceva adaptat lor, un sfert din challenge și fără greutăți suplimentare.

Nici nu știu cum poți alerga o milă după ce ai făcut 300 de genoflexiuni. Bine, nu știu nici cum este să faci 300 de genoflexiuni. Nu sunt mare sportiv.

Oricum, în caz de apocalipsă zombie, Zuckerberg nu va fi printre primii mâncați. Va fi printre cei care fug cel mai bune de pericol.

    16 comentarii

  1. Daca esti bogat e de porc sa nu fii in forma

      (Citează)

  2. Aha? 🤔 Elon Musk nu e de acord cu tine😁

      (Citează)

  3. Pai omul ne-a zis ca prima regula pentru a supravietui intr-o zombie apocalypse e cardio.

      (Citează)

  4. Milele si geno sunt mai accesibile omului de rand, ca picioarele le antrenam zilnic. Pullups totusi, sa faci 100 e fiarte greu

      (Citează)

  5. 100 de tractiuni e sf, m am antrenat mult sa pot face 1, apoi cu greu am ajuns la 3 , nu din biceps .

      (Citează)

    • Nu e SF, doar dificil. Necesită antrenament structurat, progresiv și constant. Și nu vorbim de un set de 100, asta ar fi mult mai greu. Dar dacă te uiți la recordurile în domeniu îți dai seama de ce poate corpul uman. Bine, contează și greutatea, cu cât ai mai multă grăsime, cu atât e mai dificil să faci tracțiuni.

        (Citează)

    • Nu mi se pare asa sf, eu pot sa fac vreo 30-35 si sunt departe de a fi vreun mare sportiv, am si vreo 4-5 kg in plus. Dar imi ia un sfert de ora.

      Alergat dupa 300 genoflexiuni e mult mai greu. Un antrenament la picioare face chiar si un om care se mai antreneaza cat de cat sa nu mai poata cobori nici scarile.

        (Citează)

  6. Eu m-aș feri să fac un program de exerciții fizice denumit după unul care a murit împușcat de către niște ciobani din lumea a 3-a.

      (Citează)

    • Logica de nivel minim și răspunsul tău și-au propus să se intersecteze undeva la infinit.

        (Citează)

    • “Participants are pushed to their limits and are encouraged to keep pushing through the pain and exhaustion, just as Lieutenant Murphy did during his final moments.”

        (Citează)

  7. Ca unu care a trecut prin Legiunea Straina si care face destul de mult sport (calistenice, alergare si box) sa se mentina in forma, alea 100 de tractiuni sunt the real deal.

    Acum depinde si cum le face, ce forma, cate intervale, ce pauza etc.

    2 mile sunt 3.2 – ha sa zicem ca baga cu 6min/km nu cu 5 sau 4 sau sub. Raman 20 de minute pentru tractiuni. As zice ca omu e meserie.

      (Citează)

    • Ai uitat de cele 300 de genoflexiuni. Nu ti se pare mai greu sa alergi dupa alea decat cele 100 de tractiuni?

        (Citează)

    • Zice într-un comentariu de la post cum le-a făcut:

      “There are a few different ways people do this. The most hardcore is called Rx and those people do the 100 pull ups, then 200 push ups, and then the 300 squats sequentially. I did a partitioned Murph with a bunch of sets with smaller reps of each alternating. Still challenging, but my Rx time would be a lot slower.”

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus