un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 8 iunie 2023

8 Jun 2023  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Pe lângă: review roundup pentru filmul The Flash.

F1 Manager 2023:

  9 comentarii

 1. Știrea cu Zuckerberg e ca și-a pus echipa de PR sa explice un “rapid unscheduled disassembly” cu “Effortful grunting”-ul ală

  Aia e știrea , dacă tăceau filosof rămâneau

    (Citează)

 2. “WordPress introduce un AI care va scrie singur articole. Eu aș vrea unul care să răspundă la comentarii. ” Sau macar sa le citeasca.

  Ca un test, tu mai citesti comentariile pe aici?
  Pssst, Matilda, nu il anunta te rog. :-D

    (Citează)

 3. Dar daca exista un AI care scrie articolele de pe blog, mai are sens sa citesti un blog? Nu este mai eficient sa iti faci un abonament la acest serviciu si sa-ti creezi propriul blog in care sa existe doar subiecte care te intereseaza?

    (Citează)

  • Citesti blogul unei persoane pentru abordarea personala si pentru interactiunea cu autorul in comentarii… oh wait

     (Citează)

 4. Acum ceva timp, Dan C. Mihăilescu a lansat un vlog în parteneriat cu eMAG.

  După o perioadă, l-a închis, motivând că el nu răspunde la comentarii, și simte o presiune în sensul acesta din partea comunității.

  Eu l-aș fi urmărit pe Dan C. nu pentru comentarii, ci pentru vlog.

  La fel, da, e OK dacă Radu ar comenta des, nu m-ar deranja.

  Dar prefer să scrie pe blog, asta e cheia pentru mine. Comentariile sunt secundare.

  Nu înțelegeam “de ce nu vede Dan C. Mihăilescu că comentariile sunt opționale?”. Acum înțeleg, citind unele comentarii, că comentatorii consideră că au drepturi. E dreptul lor inalienabil.

    (Citează)

  • Olivian Breda: E dreptul lor inalienabil.

   problema e ca fara comentarij nu esti “de angajament”, iar asta inseamna ca e mai greu cu campaniile.

     (Citează)

  • @Olivian Breda, de exemplu pe blogul acesta o parte importanta o reprezinta “Stirile zilei despre tehnologie”. Iar cititorii presupun ca intra ca sa citeasca si comentariile, ca asa un rezumat al stirilor importante il face si Google.

   Nu-l obliga nimeni pe Radu sa raspunda (sau macar sa citeasca comentariile), dar asta nu inseamna ca cititorii nu isi pot exprima parerea.

     (Citează)

 5. Oferta zilei la emag -25% extra la bere !

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus