un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 27 iunie 2023

27 Jun 2023  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

  7 comentarii

 1.   (Citează)

 2. Lol, BMC truck&bus. In loc sa cumpere chestii serioase gen Ebusco 3.0, dau banii pe prostii.

    (Citează)

  • Cand cumpara firea otocar titlurile erau “TURCII de la….”, cand cumapra mucusor, nu spunem ca e vorba de un srl turcesc din ciorogarla.

     (Citează)

  • cand o sustine cineva pe firea, e hot, dar nu si destept.

     (Citează)

  • Sunt curios sa vad un articol cu caietul de sarcini, desi pare ca au participat mai multe firme si probabil s-a ales varianta cea mai ieftina.
   Cand era Firea primar si a castigat Otokar, au cam participat singuri, pentru ca autobuzele altora nu se incadrau in dimensiunile din caitetul de sarcini sau nu stiu ce alte cerinte nu bifau.

     (Citează)

 3. Nu știu, poate că ar fi bine ca cineva să le spună celor de la eMag că prețurile lor au depășit magazinele fizice, cu tot cu săptămânalele Crazy Days.
  Oricum, să cumperi vin autohton comercializat de firme din Polonia la prețuri de restaurant mi se pare o adevărată provocare.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus