un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mult clickbait inutil printre site-urile despre Formula 1

29 Jun 2023  ·

AUTO  ·

7 comentarii

Majoritatea site-urilor de Formula 1 bagă tare pe clickbait și spam. Îmi apar diverse titluri și site-uri în Google Discover sau News și mă sperii de ce citesc pe acolo.

Exemplu: Aston Martin to fire Lance Stroll and hire Ferrari driver.

Așa cum este scris, ai zice că gata, s-a luat decizia de a-l concedia pe Stroll și unul dintre piloții Ferrari trece la Aston Martin, nu? Ceea ce pare bizar la o primă vedere, având în vedere că tatăl lui Lance Stroll deține echipa Aston Martin.

Chiar și dacă strategic ar lua decizia de a aduce un pilot mai bun decât Lance în echipă, nu l-ar concedia pe fii-su așa. Ar fi o mișcare mult mai prietenoasă, poate Lance ar decide să se retragă, poate ar vrea să se ocupe de altceva… în fine, ar găsi o altă exprimare.

Apoi dai click pe articol și vezi cum stau lucrurile:

Ralf Schumacher a declarat că, întrucât lui Charles Leclerc îi expiră contractul cu Ferrari la final de 2024, acesta s-ar putea muta la echipele Mercedes și Red Bull. Dar, întrucât și Aston Martin pare o echipă bună acum, ar putea și aceasta să fie o variantă pentru Leclerc, în caz că Ferrari nu-i prelungește contractul în 2024.

Asta a zis Schumacher. Ar fi putut spune că Leclerc are și varianta de a-și deschide o shaormărie în Monte-Carlo, la o adică. Dar de acolo până la “Aston Martin îl concediază pe Stroll și ia un pilot de la Ferrari” este o cale foarte lungă.

Așa că, dacă vreți să vă informați de undeva, site-ul oficial Formula1.com este baza. Nu are zvonuri, că este site oficial, dar oricum nu-i un domeniu în care bârfele să conteze prea mult. ESPN.com/F1 este bun, la fel și the-race.com, care are și un canal de YouTube bunicel.

    7 comentarii

  1. Vezi, de-aia nu stau pe site-urile de F1. Imi iau stirile din ce prind din conversatiile colegilor la masa de pranz, daca se intampla sa imi pese in ziua aia, sau de la conferintele interne la care de obicei invita reprezentantul unei echipe care ne e client.

      (Citează)

    • weird flex, but ok

        (Citează)

    • Care e flexu’, partea ca nu stau pe site-uri, partea ca discuta colegii de F1 sau partea ca avem clienti o echipa? Ca plm, sunt multe echipe care au multi furnizori, nu e ceva special.

        (Citează)

  2. Eu imi iau update-uri doar de pe subreddit-ul oficial Formula 1. Si acolo ajung headline-urile astea, dar iti dai seaman din 2-3 comenarii cum sta de fapt treaba, si nu le mai faci trafic acelor situri dand click pe sursa.
    De asemenea ascult podcasturi pe subiect. “The Race F1 Podcast” si “Shift + F1” sunt preferatele mele.

      (Citează)

  3. Site-urile mizerabile ar disparea daca nu ar fi prosti care sa stea pe ele.

      (Citează)

  4. Pe langa The Race mai citesc si motorsport.com

      (Citează)

  5. eu incerc sa inteleg cum s-ar putea la echipele merc SI rb..
    are voie sa sofeze pentru amblele simultan?
    sau ce imi scapa?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus