un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 30 mai 2023

30 May 2023  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

  5 comentarii

 1. Deflectorul ala e o mizerie. Vezi cum il montezi ca bratele alea nu se misca sus jos, sunt fixe :)

    (Citează)

  • Am montat anul trecut acest model la birou si au fost ok doar ca se lasa putin in timp si o sa arate cam urat.

     (Citează)

  • Si nu blocheaza semnalul de la telecomanda ?

     (Citează)

  • thundermar

   Daca AC are WiFi nu blocheaza…Daca nu are iei un “BroadLink RM4C Mini”(~60lei), il montezi intr-o pozitie favorabila, si il faci tu sa aiba…ramai si cu avantajul ca poti sa pornesti aparatul de la distanta cu ceva timp inainte de a ajunge acasa ca sa ai deja racoare…

     (Citează)

 2. Avem un deflector asemănător montat la birou. E folositor și nu are probleme telecomanda, dar este transparent.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus