un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 26 mai 2023

26 May 2023  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

 

  5 comentarii

 1. Tocmai, că e mișto să poți fi contactat FĂRĂ să trebuiască să dai numărul de telefon oricui. Încă un motiv pentru care Telegram e mult mai fain.

    (Citează)

  • Nu exista adrese de mail pentru asta? Sau discutii pe messengerul din Facebook?
   Mie tocmai asta mi s-a parut interesant la WhatsApp, ca prin obligativitatea de a avea un numar de telefon, se limitau oarecum conturile multimple, facute pentru spam.

     (Citează)

  • Noi discutam de chat, tu vorbesti de mail. Daca tu poti face chat cu 100 de persoane pe mail sa-mi zici si mie…
   Hai sa il las pe fiu’meu de 11 ani sa intre in grup de jucatori de Pokemon Go cu zeci/sute de oameni de toate varstele si toate belelele cand aia pot sa ii vada numarul de telefon. Thanks, but no thanks.

     (Citează)

 2. Radu, ai ratat cumva cea mai importanta stire a zilei? Tesla va da acces masinilor electrice Ford la reteaua sa de superchargere.

    (Citează)

  • Am citit, dar în SUA se întâmplă multe astfel de lucruri. Tesla a acceptat să deschidă rețeaua pentru toți ceilalți, dar treptat. Cu Ford pare a avea un parteneriat mai avansat și pe bani mulți.

   Aș fi preferat ca Ford să investească mai mult în propria rețea, ca să fie alternative.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus