un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 2 mai 2023

2 May 2023  ·

ȘTIRI  ·

3 comentarii

 

Pe lângă:

Hapag-Lloyd deschide un birou în București.

Frații Pavăl de la Dedeman cumpără un hotel pe malul lacului Garda.

  3 comentarii

 1. Referitor la stirea cu AI-ul, ciudat, am citit un articol similar la noi in care sunt cu totul alte griji.

  https://www.biziday.ro/247852-2/?source=biziday

  Omul e ingrijorat de capabilitatea de invatare si de a-si genera sub-obiective in mod automat.

  Si nu e cercetator cu experienta AI, e THE cercetator cu experienta AI.

    (Citează)

  • Yep, interviul cu el e foarte interesant. Omu e THE man, a luat și premiul Turing (un fel de Nobel) , dar nah, Răducu al nostru își permite să faca mișto de el.

     (Citează)

 2. O sa spuneti ca sunt sarcastic dar nu, sunt doar realist : toata lumea canta prohodul rachetei SLS , dar NASA nu isi mai permite sa faca pasi gresiti, iar tot “fan clubul” Elon Musk ar trebui sa-si tempereze entuziasmul, daca problemele prezentate de excelentul Paul Shilito nu se vor rezolva repede , altfel idolul lor va “zbura” din programul ARTEMIS si se va putea “concentra” sa chibiteze de pe margine, evident cu “iarba”, la mascariciul Joe Rogan…
  https://www.youtube.com/watch?v=xfFhKqGrNYg
  Pe larg despre “ratarea” STARSHIP aici :
  https://www.youtube.com/watch?v=F3JTafTEDv0

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus