un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 19 mai 2023

19 May 2023  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Trailerul pentru Mission Impossible. Simt că devine obositoare seria.

  7 comentarii

 1. Conform Planului de acțiuni pentru anul 2023 al ANCOM, termenul propus pentru adoptarea noului Tabel National de Atribuire a Benzilor de Frecvente radio (TNABF) este 30 iunie 2023. În această nouă ediție, banda 5945-6425 MHz va fi desemnată și pentru aplicații de tip WAS/RLAN în țara noastră, fiind astfel permisă utilizarea echipamentelor radio de acest tip.

  ^WIFI6E in Romania

    (Citează)

 2. 24 martie?

    (Citează)

 3. Mai exista HTC? N-am mai vazut un telefon de-al lor de ani buni.
  Imi placeau foarte mult, HTC Touch Diamond a fost cred unul dintre telefoanele mele preferate.

    (Citează)

 4. Death Stranding gratis pe Epicstore :

  https://store.epicgames.com/en-US/p/death-stranding

    (Citează)

 5. Simti gresit!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus