un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 12 mai 2023

12 May 2023  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

  6 comentarii

 1. Disney+ ar putea adauga continut din Hulu… ceea ce deja a facut, The Orville fiind primul exemplu care vine in minte. Dar de ce sa nu abereze presa, ca sa mai scrie o stire.

  Link-ul iPhone merge la varianta argintie iar cea mov este 6300 de lei. Deci 2 din 2 dume reusite dintr-o lovitura.

    (Citează)

  • Yep, am văzut și The Americans pe Disney+, serial Hulu.

     (Citează)

  • Nu abereaza nimeni. Doar omit bucăți din poveste. Conținutul Hulu se regăsește deja pe D+. Dar în afara USA. Articolul din link-ul lui Radu e de la 9to5mac. Publicație americană. Acolo nu cred că găseai conținut Hulu pe D+. Atât 9to5mac cât și Radu trebuiau să specifice că această noutate există deja de ceva vreme în afara US, respectiv să explice că e ceva nou doar pentru State.

     (Citează)

 2. Singurul lucru care mi-a placut la Peloton, a fost tipa aia din reclama controversata.

    (Citează)

 3. Mda, deci tot Nubia RedMagic pe post de consolă e cea mai buna afacere!

    (Citează)

 4. cand am vazut shooting la Mercedes m-am gandit la o sesiune foto cu detalii impresionante despre fabrica :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus