un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 1 mai 2023

1 May 2023  ·

ȘTIRI  ·

20 comentarii

Volkswagen ID7:

    20 comentarii

  1. Cu adevărat Crazy Days: am văzut la tine oferta cu berea Leffe și din 21 aprilie aștept comanda sau restituirea banilor (solicitare scrisă acum 5 zile), ultima veste fiind că problema se află în investigare internă la firma de curierat, cu orizont de soluționare incert.
    Ca de obicei, detaliile astea le afli doar dacă te interesezi.
    Chat-ul a evoluat puțin, în sensul că a trebuit să mint că vreau o nouă comandă, fiindcă selectarea opțiunii referitoare la comandă lansată nu ducea nicăieri în cazul meu.

      (Citează)

    • Organizare perfectă! Ca pentru idioți! Pentru că sunt niște [cuvinte grele, adresabile și portocaliilor și altor dobitoci, care astfel SCAD RATA DE PLÂNGERI!] isteți [manageri de succes] și clienții râme.
      Iar clientul rămâne mai prost, deși doar un om ar înțelege spețele care fac obiectul relaționării.

        (Citează)

    • Stie cineva cum poti face o reclamatie catre un superior, fata de cei care raspund pe.chat? Am insistat in discutia cu unul de pe chat ca vreau discutie cu un superior, mi-a repetat obsesiv ca voi primi acelasi raspuns, pana mi-a inchis discutia in nas, pur si simplu..
      Am o situatie ce frizeaza ridicolul, cu o carte comandata si livrata deteriorata, de doua ori, o discutie pe chat si cu poze trimise pe email (la care nu a mai raspuns nimeni).
      De cand cu chatul, cel putin, sunt sub orice critica…
      Am scris la ANPC, insa presupun ca e degeaba…

        (Citează)

  2. Problema cu ID7 e ca eu trebuie sa comand masina acum si ala e disponibil la toamna.

      (Citează)

    • Nu știu dacă faci mișto sau nu, dar personal nu m-aș apropria de nimic electric de la VW nici gratis.

      Nu am încredere în companii care odată lansat un produs îl abandonează total și trec la următorul. Vreau ceva ca Tesla, care lansează un model și țin de el 10 ani, măcar știi o treabă.

      Și cu mașinile clasice e la fel la vw, lansează un model apoi adio actualizări de hărți, ba chiar mai și dezactivează total servicii (gen google earth la mine) pentru că e model vechi și dacă vrei google earth și hărți noi ia-ți modelul nou săracule, nu umbla cu mașină de 5 ani vechime ca săracii. Nu mai merge nici traficul în timp real, nici nimic, am cartela în el degeaba. Pot eventual să-l țin de hotspot.

      Noroc cu comunitățile care se mai chinuie să adapteze hărți de la modelele mai noi pentru că VW mai au și o lene colosală în a produce chestii noi când vine vorba de soft, le tot reciclează de la modelele vechi cât pot.

        (Citează)

  3. Articol bun de stirile zilei : “nwradu nu a mai comentat la articolele proprii cam de multisor”.

    Oh well.

      (Citează)

    • Tu crezi ca Radu numai asta are de facut? Blogul asta e hobby, are el alte lucruri mai importante. El se ia de de tine cand te uiti la netflix?

        (Citează)

    • @dr love – blogul asta nu e hobby, ci job din motiv ce a renuntat la jobu’ classic pentru a deveni ̶c̶a̶s̶n̶i̶c̶ blogger. e ca si cum ai zice ca mkbhd face yt ca si hobby

        (Citează)

    • Radu răspunde, și chiar cu râvnă, la articolele plătite, deci dacă ai plângeri fă-o în primele 2-3 zile când vezi un articol cu P.

        (Citează)

  4. Cineva trebuie sa tina feonul ala si nu poti comenta cu o singura mana.

      (Citează)

  5. Review-ul la ID7 e ataaaaaat de biased, ar fi putut sa puna un P mare peste video.

      (Citează)

  6. “Android ar putea separa volumul notificărilor de cel al tonului de apel.”

    E ceva ce nu inteleg, exista de nspe mii de ani chestia asta, aveam pe LG cu Android 12, am si acum pe Samsung cu Android 13… slider pentru notifications, slider pentru ringtone.

    Iluminati-ma, nu reusesc sa ma prind care-i noutatea.

      (Citează)

    • Pe Androidul stock e un slider comun ring & notifications. Eu asa il am pe Pixel dar nu ma deranjeaza pentru ca tin telefonul pe vibratii. Dar pentru altii posibil sa fie enervant + e ceva ce a existat pe versiunile mai vechi.

        (Citează)

    • Ai asta, dar ia vezi ce se întâmplă când dai volumul la zero pt Ring. Se pune pe zero si la notificări. Pe mine nu ma deranjează, ca e si logic..

        (Citează)

    • Am eu un sunet de notificare pe care l-am tot folosit la toate telefoanele mele cu Android, de cand cu unificarea volumelor a trebuit sa gasesc o cale sa reduc volumul mp3-ului respectiv cu un soft si sa-l incarc asa in telefon, pentru ca la google s-a gasit un istet sa ia decizia unificarii volumului.

        (Citează)

    • Mie imi place sa aud ca Android stock nu este sistemul perfect de operare cum spuneau majoritatea pana acum.

        (Citează)

  7. În sfârșit android revine la o setare pe care o avea în urmă cu 2 versiuni și nu înțelege nimeni de ce au scos-o. Mai au să re-separe butonul de wifi și internet mobil.

      (Citează)

  8. Crazy Days este de luna trecuta la eMAG si tine bine si saptamana asta.

      (Citează)

  9. La fiecare 2 zile, ma anunta emagu ca iar e crazydays. Deja m-am saturat de atatea zile nebune. Drept urmare am dezactivat toate notificarile de la emag.

      (Citează)

  10. Becul acela Philips ultra eficient nu e Hue, e “doar” Philips.
    Technology Connections pe yt are un episod in care explica (sau isi varsa naduful) despre Philips vs Philips Hue

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus