un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 21 mai 2023

21 May 2023  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

Istoria șepcii de baseball. Devenită în prezent o unealtă de marketing, în special prin faptul că poate fi purtata cu mândrie indiferent de venituri sau nivel social.

OMS recomandă să nu folosești îndulcitori artificiali în loc de zahăr. Dacă vrei să slăbești, e mai bine să reduci cantitatea de zahăr, nu să folosești alternative.

SUA anunță că are 1.419 arme nucleare și cere Rusiei să dezvăluie numărul lor de bombe.

10 obiective turistice care ar putea fi și ele considerate minuni ale lumii. Mi-ar plăcea să le văd pe toate.

O scanare 3D a Titanicului arată poziția și starea etapei în acest moment. Două submersibile au făcut o mulțime de fotografii pentru a realiza o hartă 3D.

Drake vinde o proprietate din Beverly Hills cu 88 de milioane de dolari. Rapperul vinde tot ce are în SUA și se mută înapoi în Canada.

Jay-Z și Beyonce au cumpărat o casă de 200 de milioane de dolari. Este cea mai scumpă tranzacție din California.

O femeie atrage oameni pe OnlyFans prin rețete culinare. Și apoi niște conținut explicit.

Un sandviș bun, dar nu de la femeia de mai sus:

Noua vedetă a NBA va fi francezul Wenbanyama. Va juca la San Antonio Spurs, care l-a câștigat la drafting.

Salman Rushdie a apărut în public pentru prima oară după ce a fost înjunghiat în august 2022.

8 lucruri de făcut în Porto. Frumos oraș, am fost de două ori și m-aș întoarce oricând.

Mâncare tibetană. Uite ce se mănâncă pe acolo.

  18 comentarii

 1. Starea etapei in acest moment – care etapa?

    (Citează)

 2. Casa aia de 200 mil. $ este absolut oribila. O monstruozitate de beton, li se potriveste.

  Porto e ok ca oras turistic, destul de plictisitor, mai mult de 2 -3 zile nu ai ce face pe acolo.

    (Citează)

  • Deea:

   Porto e ok ca oras turistic, destul de plictisitor, mai mult de 2 -3 zile nu ai ce face pe acolo.

   Porto este un oraș minunat. Nouă ne-a plăcut mult mai mult decât Lisabona. Iar din Porto poți face și excursii de cîte o zi în zonă – Braga, Guimaraes etc.

     (Citează)

  • Casa aia este chiar urata. Eu cred ca acolo a fost o manevra financiara pentru scapa de anumite taxe si impozite ce ar fi trebuit platite de cei doi artisti.

     (Citează)

 3. Așa le zice la CRV acum, “An OnlyFans creator”?

  Legat de versiuni light, era clar ca fac mai mult rău decât versiunile normale.

    (Citează)

 4. Articolul cu 8 lucruri se facut in Porto e cam lame. Nu zice nimic de Libraria Lello, de gara din Porto si de multe altele

    (Citează)

 5. “SUA anunță că are 1.419 arme nucleare și cere Rusiei să dezvăluie numărul lor de bombe”

  Asta e un fel de, hai sa vedem care are pu*a mai mare?

    (Citează)

  • Mai degraba este un fel de: “Noi am respectat tratatele de neproliferare nucleara. Voi ce ati facut intre timp?”

     (Citează)

 6. Nici unui moftangiu din conducerea Wizz sau Ryan Air nu i-a trecut prin cap sa inlocuiasca plecarea Tap Portugal din Romania cu o cursa – macar pe timpul verii – directa OTP- Porto. Stiu, o sa ziceti ca trenul Lisabona -Porto e accesibil, dar pacat…

    (Citează)

  • Wizz abia screme 3 curse de Lisabona pe saptamana (din care probabil conform obiceiului anuleaza una) și tu visezi Porto.
   Din pacate pandemia si omorarea premeditata a Tarom si Blue Air ne-au lasat cu foarte putine optiuni de zboruri decente cam spre orice.

     (Citează)

 7. Dacă tot vine vara și lumea caută concedii, poți adăuga lângă link și experiența ta din Porto ca să ne facem o idee și din partea ta. Mă refer la articolul cu https://www.nwradu.ro/2007/08/portugalia-episodul-4-porto/

    (Citează)

 8. “10 obiective turistice care ar putea fi și ele considerate minuni ale lumii.” – Hagia Sophia nu mai e muzeu multumita lui Erdogan; in prezent fiind moscheie, nu se mai poate vizita etajul unde stateau imparatii in timpul slujbelor si unde se gasesc scrijelituri facute de vikingi in marmura balustradei

    (Citează)

 9. Ttitlul corect este: “OMS recomandă să nu folosești îndulcitori artificiali în loc de zahăr, daca te chinui sa slabesti

    (Citează)

 10. Nu pricep si pace cum e asta cu NBA care alege un jucator, ala e obligat sa joace acolo? “Nu, boss, nu-mi place San Antonio, e vreme naspa, sunt tantari, nu vin la Spurs”.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus