un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Coșurile cadou de la Finestore pentru Paști sunt cadouri bune pentru parteneri, angajați sau rude

4 Apr 2023  ·

FOOD & LIFESTYLE, PUBLICITATE  ·

6 comentarii

Mai sunt 12 zile până la Paști. 9 zile, dacă vreți să și ajungă curierii cu bunătăți la destinatari în timp util, de exemplu cu coșuri cadou de la Finestore.

Coșurile cadou sunt în general cadouri corporate și Finestore livrează foarte multe de sărbători. Dacă aveți comenzi mari de dat, de exemplu câte unul pentru fiecare angajat al firmei sau pentru colaboratorii voștri, fiecare cu altă adresă și telefon, puteți să-i contactați direct pe cei de la Finestore pentru a le transmite rapid o listă completă ca să meargă treaba eficient.

Chiar vorbeam cu cei de la Finestore înainte de acest articol și îmi spuneau despre cum au o echipă dedicată de oameni mult mai mare care doar asamblează aceste coșuri cadou în această perioadă. Produsele sunt importate de ei, coșurile sunt asamblate la Finestore și sunt ambalate profesional, verificate și livrate prin Fan Courier oriunde în țară. Mi-au zis și cam câte livrează de obicei în această perioadă. Nu pot spune cifra, dar să zicem că este o echipă și o logistică de amploare în această operațiune.

Coșurile pot fi și un cadou personal bun. De exemplu, Matilda trimite unul către rude de-ale ei din Iași. Dacă vreți să-l înmânați personal, puteți să-l comandați pe adresa proprie și să-l dați apoi chiar voi mai departe, economisind timpul petrecut prin magazine și la asamblarea cadoului.

Cel mai ieftin este cel numit Cadou de la iepuraș și costă 99 de lei — 89 de lei chiar atunci când scriu articolul. Pentru 89 de lei, conține o sticlă de vin roșu, fursecuri daneze cu unt în cutie metalică, praline Momenti cu cappuccino, o decorațiune tip ou-lumânare de pus pe masa de Paști și încă o decorațiune de lemn pe teme pascale, totul într-o cutie de lemn.

Este o listă mare cu coșuri recomandate la final de articol, în caz că vreți inspirație pentru toate bugetele. Eu vă spun câteva care mi-au atras atenția:

Delicii și tradiții – pentru că include delicatese românești, de la mici artizani. De exemplu, include dulceață naturală de ardei iuți Mica Ilinca, trufandale Ambrozie cu umplutură de ciocolată și curmale, miere de tei naturală, ceai Cămara de la Munte din muguri de brad, un vin roșu Cricova Cabernet Sauvignon, plus un castron pictat manual, o linguriță pictată manual și o spirală din lemn pentru ceai și miere.

Freedom – vi-l recomand cu căldură pentru că include un vin Purcari Freedom Blend, care de obicei este excelent. Freedom Blend este un vin roșu făcut din struguri moldovenești și ai altor două țări care și-au dobândit independența în același an cu Republica Moldova. Originea numelui contează mai puțin, important este că vinul iese excelent și am băut destule sticle de-a lungul timpului.

În cutie mai găsiți și praline tip fructe de mare, praline Pergale Dark, fursecuri daneze cu unt în cutie metalică, ceai Wonderful Wishes, dulceață naturală de pere și migdale și o linguriță aurie.

Marai Tresor – alt coș cu o băutură care mi-a plăcut, un prosecco Foss Marai Strada Di Guia 109, care este o ediție mai specială a italienilor de la Foss Marai. Coșul mai conține și cafea Davidoff Fine Aroma, praline de ciocolată, panettone cu stafide și coajă de portocale, ceaiuri, un set de tacâmuri pentru brânzeturi, gustări La Chinata, terină de fazan cu trufe, ceai basilur și un difuzor de arome.

Dacă vreți ceva mai luxos, ar fi:

Chivas Duet – un whisky Chivas Regal 12 ani, un vin roșu demisec Lirio Special Edition, panettone cu stafide și portocale, praline de ciocolată Truffle Selection, pralile Ferrero Rocher, fursecuri daneze cu unt, ceaiuri, trufe de ciocolată cu caramel și unt sărat, încă o cutie de praline Chocoladorro cu vanilie, totul într-un coș cadou împletit.

Dacă vreți și mai sus, Exclusive Taste conține un Glenfiddich 15 ani, o șampanie Moet & Chandon, un vin roșu Bulgarini, panettone, cafea, ceai, fursecuri, patru tipuri de praline sau trufe.

Iar dacă sunteți curioși să vedeți cel mai scump coș cadou vândut de Finestore, uitați-vă pe Simply The Best. Are inclusiv un set cadou de stilou și pix luxos.

Alte coșuri populare:

Livrarea este gratuită începând cu 199 lei.

Apropo de băuturi, profit de ocazie ca să vă recomand să vă abonați la newsletter-ul Finestore. Uneori dau doar acolo coduri de reducere mai mari. A fost zilele trecute unul de 17%, de exemplu. Am refăcut stocurile.

    6 comentarii

  1. speedy.gonzales

    04/04/2023 la 12:05 PM

    asa da: frumos, marcat ca publicitate, cu cateva explicatii ptr fiecare produs.
    nu ca la comunicatele de presa orange sau huawei ce erau marcate ca Tehnologie

      (Citează)

  2. Ce vreau eu nu prea gasesc.
    https://ibb.co/61XRTSw

      (Citează)

  3. Cadourile astea se dau de la unii la altii că sunt frumoase. Nu cunosc pe nimeni care să le și consume.
    Mai primeam de la colaboratori: vinu la socru, dulciurile la soacra, “delicatesele” românești la gunoi, alea nu se pot mânca.

      (Citează)

    • Ba chiar cred ca nu ajung la a doua ‘cadorisire’. De cele mai multe ori sunt pe ‘tematica’ si sezonalitate si nu dai iarna ornament cu ou si iepuras. Plus ca sunt chestii care se duc in perisabile si ar trebui sa le consumi ca altfel isi pierd din calitati (cozonac/ciocolata).

        (Citează)

  4. Felicitari ca nu ai scris “Paște”, ca meltenii

      (Citează)

  5. Era mai interesant articol despre Kinder editita The Mandalorian.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus