un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 23 aprilie 2023

23 Apr 2023  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Marius a vizitat platoul de filmare de la Django, unul dintre cele mai mari seriale făcute în România, cu 60 de milioane de euro buget. Are și un clip bun de acolo în articol.

Shaquille O’Neal este dat în judecată pentru că a făcut reclamă la FTX. Jucătorul de baschet s-a tot ascuns de citație, dar i-a fost dată până la urmă. “A lot of people think I’m involved, but I was just a paid spokesperson for a commercial,” the basketball champion told CNBC in December. Aici poate fi o discuție bună privind cât due dilligence trebuie să facă vedetele înainte de a filma o reclamă.

Contul acesta mă face să vreau să vizitezi Italia. Teoria generală a relativității pentru copii (întreg contul este interesant). Vreau sandvișul acesta în croissant strivit și prăjit. 10 distorsiuni cognitive. În câte vă recunoașteți? Cât mai puține sper. Cum se comportă un giroscop în lipsa gravitației.

McDonald’s mai schimbă rețetele. Ocazie cu care am înțeles în sfârșit campania aceea cu “mai fierbinte, mai gustos” și ce mai era de acum vreo jumătate de an. Fără explicatie, nu are nici o noimă. Mai fierbinte? De ce nu era fierbinte și până acum?

Cum prepară un local peste 100.000 de covrigi (bagels) de mână în fiecare săptămână. Mi-a făcut poftă cum arată scoși din cuptor și sandvișul acela cu omletă și bacon:

10 melodii rock clasice bine utilizate în filme. Și da, I Don’t Want to Miss a Thing din Armageddon este acolo, deși din câte știu melodia a fost creată pentru film, deci n-ar trebui să intre în top. Pe de altă parte, este emblematică pentru scena ei.

Legea stand your ground face în continuare victime in SUA. Un tânăr a fost împușcat după ce a sunat la ușa greșită. Se ducea să-și ia frații de la un prieten.

FBI arestează câțiva chinezi acuzați că ar fi agenți pentru China. O nouă lege în Florida interzice folosirea dronelor chinezești, interzicând astfel și poliției și altor instituții de-ale statului să folosească dronele lor DJI.

Un vultur clocea o piatră. Îngrijitorii n-au vrut să i-o ia, că părea atașat. Un pic mai târziu, însă, a devenit tată când un pui de vultur rămas fără părinți avea nevoie de îngrijire.

Un oponent de-al lui Putin este condamnat la 25 de ani de închisoare.

Belgienii au distrus un lot de bere Miller care folosea sloganul “șampania berilor”. S-a plâns asociația producătorilor de șampanie.

O rețetă interesantă de pui. O voi încerca și eu:

O casă proiectată de Frank Lloyd Wright este de vânzare.

Un tratament promițător pentru Alzheimer a fost descoperit la MIT. A fost testat pe animale și are rezultate încurajatoare.

    13 comentarii

  1. Taylor Swift a refuzat 100 de milioane de $ pe 3 ani ca sa promoveze FTX, si-a intrebat avocatii despre ce e vorba si a preferat sa nu se bage.

    Fata desteapta.

      (Citează)

  2. Ce-mi place mie că vedetele iau banii pe reclame, iar când sunt trasi la răspundere: nu știu meme, nu sunt de aici.

    Fix ca “vedetele” noastre cu nft-urile.

    > Mai fierbinte? De ce nu era fierbinte și până acum?

    E ca la șampoane și detergenți. In fiecare an mai adaugă un ingredient miraculos, wow, nebunie maxima.

      (Citează)

    • Ce imi plac mie aia care isi cumpara margarina daca e recomandata de nadia sau fac investitii dupa cum le spune shaq. Oameni destepti. Bine nu ca daca ai fi prost si te-ai lua dupa faptul ca margarina e permisa la vanzare sau ca ftx avea licenta ar conta prea mult. Dar important e pe cine infieram dupa.

        (Citează)

    • @boris, indiferent daca ti se pare tie normal sau nu, orice persoana publica ce face reclama unui anumit produs ii influenteaza pe privitori sa cumpere / investeasca in acel produs.

        (Citează)

    • boris:
      Ce imi plac mie aia care isi cumpara margarina daca e recomandata de nadia sau fac investitii dupa cum le spune shaq. Oameni destepti.

      Ai dreptate.

      Andrei G:
      @boris, indiferent daca ti se pare tie normal sau nu, orice persoana publica ce face reclama unui anumit produs ii influenteaza pe privitori sa cumpere / investeasca in acel produs.

      Și tu ai dreptate.

        (Citează)

  3. Vedetele sa faca due dilligence? Care o sa includa si faptul ca reglementatorii le-au dat ok-ul?

      (Citează)

  4. I see Wright, I click. Nice one! Dar si pretul pe masura.

      (Citează)

  5. Siiii din cauza asta medicina americana o sa ramana cea mai importanta din lume, in pofida tuturor criticilor, fiindca baga milioane in cercetare.

      (Citează)

  6. ca sa citez un clasic in viata (matilda): din trailer pare prost (serialul django)

      (Citează)

    • Daca (ne)a placut Cold Mountain asta va fi si mai fain ..
      Tare mai seamana actorul principal pe Viggo Mortensen in tinerete..

        (Citează)

  7. Deci serial original Sky, dar se lanseaza pe Focus Sat. Si eu de ce mama lu Jack Sparrow dau bani pe SkyShowtime?

      (Citează)

    • Ca a fost la reducere in momentul lansarii… a facut toata lumea o super afacere cu abonamentul de SkyShowtime :)

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus