un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 8 martie 2023

8 Mar 2023  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor! Mulțumesc că ne faceți viața mai frumoasă!

  11 comentarii

 1. Da, multumim genului feminin ca avem ce probleme rezolva, acestea nu ar exista daca nu v-am avea in viata noastra.

    (Citează)

 2. Off topic: unde as putea sa scriu si eu despre produse fake cumparat de pe emag? deja e a n-a oara cand se intampla sa cumpar produse Apple fake. Este vorba de Airpods Pro 2 acum.

    (Citează)

  • Sunt vandute de eMag sau parteneri? Eu nu cumpar produse la care exista sanse sa fie fake, vandute de parteneri… idem si pe Amazon… Avantajul este ca “ar trebui” sa poti sa le returnezi la eMag…

     (Citează)

  • Cat au costat? M-am uitat acum pe Emag, AirPods Pro2 sunt listate o singura data la 1339 lei si e vandut de Emag. Mai sunt si alti selleri pe acelasi produs, dar toti au preturi peste Emag. Nu inteleg cum poti sa iei teapa, in primul rand nu ai motiv sa cumperi de la alt seller daca Emag are pret mai bun. Poate ai cumparat cand nu avea Emag stoc? Sau a mai fost listat in Emag si nu mai este acum? Chiar sunt curios!

     (Citează)

 3. Dan:
  Sunt vandute de eMag sau parteneri? Eu nu cumpar produse la care exista sanse sa fie fake, vandute de parteneri… idem si pe Amazon… Avantajul este ca “ar trebui” sa poti sa le returnezi la eMag…

  La Amazon nici nu se pune problema sa nu intervina ei intr-o disputa cu vanzatorul.
  La eMAG e aproape complet diferit.

    (Citează)

 4. Valentin:
  Cat au costat? M-am uitat acum pe Emag, AirPods Pro2 sunt listate o singura data la 1339 lei si e vandut de Emag. Mai sunt si alti selleri pe acelasi produs, dar toti au preturi peste Emag. Nu inteleg cum poti sa iei teapa, in primul rand nu ai motiv sa cumperi de la alt seller daca Emag are pret mai bun. Poate ai cumparat cand nu avea Emag stoc? Sau a mai fost listat in Emag si nu mai este acum? Chiar sunt curios!

  A fost un flash sale ieri. Au fost 1000 si un pic.

    (Citează)

 5. ‘Germania vrea restricții mai mari pentru echipamentele de rețea Huawei și ZTE’ – au mai aparut recent 2x directive UE (NIS-2 – cresterea nivelului de cyber sec si CER – monitorizarea mai buna a infrastructurii (spre exemplu a liniilor de fibra optica)). Chestia e sa fie si creativitate locala, altfel ne inchidem intr-o carapace in timp ce in jurul nostru lumea evolueaza.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus