un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 30 martie 2023

30 Mar 2023  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Pe lângă: Morodan a fost reținută 24 de ore după ce a condus fără permis, sub influența alcoolului și a altor substanțe, dar bănuiesc că nu mai este o știre pentru nimeni.

  9 comentarii

 1. ”A number of well-known AI researchers — and Elon Musk (…)”

  Atenție: a ne se amesteca cercetătorii cu Elon Musk!

  Dacă aveți timp, dați click pe link-ul de mai jos. Poate să ajute la o mai bună creionare a lui Musk.

  https://youtu.be/REdRK3u_fQM

    (Citează)

 2. Morodan nu e stire. E non-stire

    (Citează)

 3. Tu macar citești știrile alea pe care le postezi? În piața de telefoane gaming mai este si Nubia RedMagic de la ZTE. Și in articol scrie clar asta.

    (Citează)

 4. Decât să punem pauză la cercetarea în AI (ceea ce oricum doar băieții buni ar face-o, că ălora răi nu le pasă de reguli), mai bine băgăm bani în startup-uri care lucrează la tehnici de depistare a conținutului generat de AI. Fie și bani publici, dar e important să avem o anti-armă la dispoziție.

    (Citează)

 5. E cam clar motivul lui Musk …el inca nu a pus mana pe felia de prajitura, si daca unii fac o pauza o sa vina si el la party.

    (Citează)

  • In apararea lui Musk, spune de cativa ani ca AI-ul e o chestie periculoasa daca scapa de sub control.

   Acum ca are o parere de om de stiinta in mai multe domenii decat avea familia Ceausescu, e o alta poveste :)

     (Citează)

 6. Chiar exista o piata de telefoane de gaming? De ce ai lua un telefon de gaming (a trebuit sa caut, ROG phone e 4500 de lei) cand de banii aia cumperi un Switch si un Steam Deck?

    (Citează)

  • Poate pentru ca vrei si un telefon performant. Si atunci nu iti permiti sa le cumperi pe toate trei. Si poate ca este mai simplu sa cari telefonul dupa tine, decat celelalte 2 dispozitive.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus